De zoektocht naar mijn nieuwe telefoon | Galaxy Note 8

telefoon

Heel lang geleden kocht ik mijn eerste mobiele telefoon. Het was een formaatje koelkast van het merk Nokia. Ik heb er flink voor moeten werken in de slagerij waar ik toentertijd mijn bijbaantje had. Mijn ouders waren opgelucht, want de rekening van de vaste telefoon in huis ging meteen fors omlaag. Ondertussen ging bijna al mijn geld op aan beltegoed, waarmee ik vooral lange zinloze gesprekken met vriendinnen had. Ik wisselde van providers en telefoons en ik was altijd op zoek naar een model waar je net iets meer mee kon doen dan met het vorige model. De Pocketline Swing kwam langs en uiteindelijk belandde ik weer bij Nokia. Tegenwoordig weet ik ook precies wat ik wil, maar ben ik wel provider- en merkvast.

Mijn abonnement

Van beltegoed bleek ik niet gelukkig te worden. Ik smste me suf en ik belde nog veel meer. Ik kwam er al snel achter dat ik veel voordeliger kon bellen als ik een abonnement zou nemen. Na een paar abonnementen bij providers die tegenwoordig niet meer bestaan, of zijn gefuseerd met andere merken, kwam ik in 2004 terecht bij T-mobile en daar ben ik ook altijd gebleven. Ik ben al 14 jaar erg tevreden. Natuurlijk gaat er ook weleens iets mis, maar ik ben er achter gekomen dat ze een fijn team aan de helpdesk hebben zitten en dat alles snel wordt opgelost. Het fijne aan T-mobile vind ik het spaarprogramma, waarmee ik nog extra korting op mijn telefoonrekening kan sparen. Op mijn verjaardag krijg ik elk jaar een presentje en toen ik ooit op een tweet antwoordde dat ik al zo lang klant was, kreeg ik binnen enkele dagen een leuke verrassing.

t-mobile

De zoektocht naar een telefoon

Ook qua merken ben ik best wel honkvast. De afgelopen jaren had ik telkens een smartphone van Samsung en daar ben ik ook heel tevreden over. Ik vind ze makkelijk te bedienen en ze zijn makkelijk te gebruiken met andere elektronica. Ik cast naar de tv, ik print rechtstreeks vanaf mijn telefoon en eigenlijk gebruik ik mijn telefoon tegenwoordig zoals ik eerder mijn laptop gebruikte. Ook als ik ziek in bed lig, vind ik het fijn om gewoon film te kijken of muziek te luisteren op mijn telefoon. Ik heb het zelfs voor elkaar gekregen om mijn laatste Samsung 2 jaar heel te houden, dus die mag naar mijn vriend.

Ik heb er weleens over nagedacht om te switchen naar een Iphone, maar ik ben toch meer team Samsung dan team Apple.

Samsung Galaxy Note 8

Mijn nieuwe telefoon vond ik op de website van T-Mobile. Het wordt de Samsung Galaxy Note 8. Ik koos dit model, vanwege het grote scherm, maar ook qua camera ga ik er zo flink op vooruit. Ik zal nu niet zo snel door mijn opslag heen gaan, want bij de Galaxy Note 8 krijg je  64GB aan ruimte. Natuurlijk altijd handig voor een blogger. Het allerfijnste aan de Galaxy Note 8 vind ik toch wel de Fast Charge, waarmee je telefoon veel sneller weer opgeladen is.  De prijs van het nieuwe abonnement komt overeen met de prijs van mijn vorig abonnement en dat vind ik best een goede deal. Het is ook wel lekker dat je tijdelijk 50 euro retour krijgt bij aanschaf van dit toestel. Maar er is nog meer voordeel te behalen. Als je nu een Samsung Galaxy Note 8 aanschaft bij T-Mobile, dan krijg je 100 euro extra inruilwaarde van je oude telefoon.

 

Ben jij ook zo honkvast met je abonnementen? En naar welke criteria kijk jij als je een nieuwe telefoon aanschaft?

 

#adv


2 thoughts on “De zoektocht naar mijn nieuwe telefoon | Galaxy Note 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.