Wishlist | De tofste Kwantum tuinartikelen

Kwantum tuinartikelen

Nu onze tuin eindelijk netjes in orde is, wordt het natuurlijk ook tijd voor nieuwe tuinmeubels en decoratie! De afgelopen tijd heb ik al veel rondgekeken en zelfs al een barbecue gekocht, maar daarna had ik wat minder inspiratie. Tot ik naar de Kwantum ging, waar ik de laatste tijd eigenlijk altijd wel iets koop als ik naar binnen loop.

Kwantum Tuinartikelen

Kwantum tuinartikelen

Om te beginnen is onze loungeset eigenlijk wel aan vervanging toe. De kussens hebben wat nagelaten door de zon en als vervanging vind ik zo’n grote houten tuinbank prachtig.  Als je dan ook nog wat verschillende kussens koopt, dan kan het er hartstikke vrolijk uitzien. Van de groene stoelen zou ik er dan nog wel 2 erbij willen hebben, omdat die makkelijk te verplaatsen zijn als je de zon in de tuin wil volgen. Het tafeltje met handvat lijkt me heel handig. Volgens mij kan ik het verplaatsen zonder de spulletjes er eerst af te halen. Of ik eigenlijk een spiegel in de tuin nodig heb, dat weet ik niet, maar leuk vind ik hem wel. 🙂

Kwantum tuinartikelen

We hebben op 1 grote struik na nu alles netjes strak betegeld en dat creëert ruimte. Maar echt gezellig is het dan nog niet. De bedoeling is dat we losse potten met planten gaan neerzetten. Ik ben van plan om de grootste maat van de (roze) Fleuri bloembakken te gaan halen en er een paar wintervaste planten in te zetten. Voor bloemen vind ik de pot met standaard erg leuk, in de hoop dat die bloemen dan mooi over de rand gaan groeien. Ik heb geen idee waar ik het draadmandje met jute binnenkant zou moeten hangen, maar met een klimopplantje lijkt het me een leuk ding.
En dan nog de tuinkabouters! Laat ik die kleine mannetjes normaal ontzettend lelijk vinden, deze vind ik dan juist weer ontzettend leuk. Gewoon wit met een vrolijk mutsje dat lekker kleurt bij de andere accessoires. Dit mannetje mag best in onze tuin komen wonen.

 

Vind jij de Kwantum ook steeds leuker worden?


6 thoughts on “Wishlist | De tofste Kwantum tuinartikelen

  1. De kwantum heeft zeker leuke dingen tegenwoordig! Ik moet nog tuinstoelkussens kopen voor de loungebank en bij Kwantum hadden ze ze vorig jaar. Hoop dat ze die nu ook hebben.
    Ik zou nog een leuke parasol willen hebben voor de tuin!

  2. Ontzettend leuke spullen. Mijn tuin moet ook nodig aangekleed worden… En die spiegel heb je wel nodig hoor. Ze geven een tuin een heel ruimtelijk effect en het staat leuk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.