Winnen : Een pakketje met mijn favorieten! *** GESLOTEN***

Omdat ik het erg leuk vind om een winactie te organiseren, heb ik de afgelopen tijd niet alleen voor mezelf geshopt, maar van sommige producten een dubbel exemplaar gekocht. En vanaf vandaag kunnen jullie dat allemaal winnen.

Wat kan je allemaal winnen?

 • Balea douche creme vanille & kokos
 • Pilaten Blackhead maskertjes
 • Pilaten lipmasker
 • Skin Treats Sugababe bodylotion “Damn, look at my body”
 • Bloggers Beauty Secrets nagellak van Mary Oliver (Strikeapose)
 • Bloggers Beauty Secrets nagellak van Diana zur Löwen (Dfashion)
 • Garnier Ambre Solair zelfbruinend gezichtsdoekje
 • Een 3d hondenhokje met honden-Post It’s
 • Een make-up tasje met roze camouflage print

 

Hoe kan je meedoen?

Verplichte stappen:

 • Laat een berichtje achter onder deze blogpost. Maak er iets leuks van, graag meer dan: “Ik doe mee”. Laat duidelijk weten welke stappen je hebt gedaan en hoe ik je kan vinden.
 • Like de pagina van Mara Tegendraads op Facebook en  like & deel het bericht van deze winactie in het openbaar. (#winactiemarategendraads) Als je geen FB hebt, dan mag je 1 van de extra stappen als vervanging nemen, maar laat het dan even weten in je berichtje.

Extra kansen:

 • Volg Mara Tegendraads op Twitter en retweet deze winactie @paramara1982 #winactiemarategendraads +1
 • Volg Mara Tegendraads op Bloglovin’ en save dit artikel +1
 • Volg mij op Instagram +1
 • Regram de foto van de winactie op Instagram met hashtag #winactiemarategendraads +2
 • Volg me op Google+ +1

De winactie loopt t/m 22 augustus en is open voor deelnemers uit Nederland & België. Op 23 augustus maak ik de winnaar bekend op Social media en krijgt de winnaar een e-mail. Ben jij de winnaar, stuur me dan binnen 3 dagen een reactie op mijn e-mail. Bij geen reactie trek ik een nieuwe winnaar.

Ik hoop dat jullie het een leuke winactie vinden.

Heel veel succes!!!

Bewaren


33 thoughts on “Winnen : Een pakketje met mijn favorieten! *** GESLOTEN***

 1. Wat een leuke blog überhaupt. En die winacties zijn altijd mooi mee genomen vind altijdd zo leuk op zon manier eenn stukje van iemand zijn.leven te zien.of te weten te komen en dat is precies wat jij doet en mensen er even bewust van maken leef. Ga. Zo dooe top blog ik.volg je denk ik overal op twitter na ik hoop dit nog lang te kunnen doen

 2. Wat een leuke winactie en ik ben fan van Balea producten. Helaas is Duitsland te ver rijden en ik hoop op een kans! Ik like je op Facebook en heb het bericht gedeeld!

 3. Ik doe al mee en ik heb al eerder gereageerd dat ik het onwijs gave leuke winactie vind en ik volg je overal haha ja niet lettelijk hihi masr ik heb alle stapjes opgevolgd en Facebook Twitter blog en instagram groetjes yessica uit Raamsdonkveer 😙😙😙

 4. Wat een mooie favorieten heb je. Dat tasje is echt te schattig! De balea heb ik al eens gehad, heeerlijk! Ik doe graag mee en volgde je al op bijna alles, alleen Google+ heb ik nog gedaan. Ook liken delen en regrammen heb ik gedaan 🙂

 5. Dit is zeker een mooi pakketje <3 en erg leuk ook dat je zulke winacties vaak voorbij ziet komen op je blog! We hebben je trouwens genomineerd voor 'The Liebster Award' en we hopen dat je de tijd kunt vinden om de vragen te beantwoorden 😉 de vragen kun je op onze blog vinden, we wensen je alvast veel plezier en succes <3

 6. Wat een mooi pakket zeg ! (ik heb alle stappen gevolgd behalve het regrammen want geen idee hoe dat moet hihi )

  Ik zou dit willen winnen omdat het een super leuk pakketje is.
  Ik ben gek op Balea maar kom bijna nooit in de DM, en ik kan ook wel een kleurtje gebruiken, en als we dan toch bezig zijn laat die bodylotion mij vast lekker ruiken.
  En een maskertje is ook zo fijn, voor het gezicht of de lippen.
  En als er nagellak te vinden is ben ik er bij als de kippen.

 7. Geliket, gedeeld + Insta!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag deze super pakketje willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 8. Hey Tamara,

  Regelmatig zie ik je in de reacties voorbij komen van andere blogs, maar ik had jouw eigen blog gek genoeg nog niet ‘ontdekt’ :p
  Wat geef je een heerlijk, divers pakket weg! Ik ben erg benieuwd naar de maskers, maar alle andere spulletjes lijken mij ook heel fijn!
  Social media heb ik niet. Tenzij je Bloglovin’ meetelt, daar volg ik je nu 😀

 9. Wat een super leuke win actie heb je gemaakt zeg! Ik doe heel graag mee! Ik volg je op facebook en heb het ook daar gedeeld. En ik volgde je al op bloglovin en heb het daar ook gesaved! 😀 -x-

 10. Leuk, ik wil ook meedoen! Vooral spulletjes van Balea vind ik echt super (of superieur zoals autocorrect er zojuist van maakte op Instagram). Verder zijn het vast ook fijne producten en ben ik héél benieuwd naar het lippenmasker.

  Ik volg je nu op IG, Twitter en FB en heb je post op alledrie de kanalen gedeeld. 🙂 En ik volg je nu op Bloglovin’.

 11. Ooohn, zo spannend die winactie! Ik hoop echt dat ik iets win, heb zelf geen favoriet want alles ziet er zo leuk uit! Hopelijk heb ik eens geluk!
  Ik heb al je stappen gedaan behalve Facebook. Je kan mij overal terugvinden onder Shana Viaene. Facebook zal ik doen wanneer ik kan.

 12. Wat leuk dat je dit doet! Ik zou graag willen winnen omdat ik heel benieuwd ben naar jouw favorieten. En omdat ik zo hou van pakketjes krijgen. Dat gebeurd namelijk niet zo vaak.

  Ik volg je hier al op je blog en had je al via blog loving. Facebook Instagram en google heb ik niet.

  Heb je toevallig ook snapchat? Dat heb ik dan weer wel. Lijkt mij leuk om je daar ook te kunnen volgen.

 13. Zo’n pakketje winnen is natuurlijk een super kado! Het uit pakken, kijken wat er allemaal inzit en dan genieten van alle producten. Volg je op Facebook, Instagram en Bloglovin. Berichtje gesaved en regrammed. Op Twitter kan ik je niet volgen vanwege een blokkade?

 14. Dat is een leuk samengesteld pakket, eens zien of er ook een nieuwe favoriet van ons tussen zit. Ik doen niet alleen voor mezelf mee, maar ook nog eens voor drie dochters. Ik volg je op alle kanalen @mrlmcmr

 15. Yes. I am in! Ik heb alle stapjes gedaan (regrammen zal ik vanmiddag nog doen) Balea, dat vind ik leuk.. ik heb nog niets van de DM geprobeerd. Dat 3D hondenhokje vind ik ook zo schattig! “Damn, look at my body”..hahaha, voor de tekst wil ik hem al hebben, like!

 16. Hyy, super lief dat je dit doet💙
  En natuurlijk doe ik graag mee.
  Alleen mag ik van mijn ouders geen social media dus…
  Ik weet niet of ik nog mag meedoen.
  Maar toch heel erg bedankt dat je dit allemaal weggeeft! Xx

 17. Dit zijn echt leuke dingetjes die je kunt winnen 😮.
  Aangezien ik geen geluk in de liefde heb beproef ik mijn geluk graag ergens anders 😂.
  Ik volg je op Fb en heb je winactie gedeeld. Ook op twitter heb ik je gereetweet, op instagram heb ik geregrammed (wat een woorden!!) En zelfs op google+ volg ik je nu (ik voel me nu net een stalker.). Bloglovin heb ik (nog) niet dus daar kan ik even niks mee.
  Leuke winactie chick en voor het geval het nog niet duidelijk was, ik doe mee 😂

 18. Leuke actie!Zou t wel willen winnen, leuk verwenpakketje voor mij en mijn vrouwtje!En als echte ‘kokos addicted’ wil ik deze kans niet missen.
  Heb dan wel geen instagram of Twitter, maar ik waag toch een kansje!;-)

 19. Leuke winactie meid. Ik doe natuurlijk heel graag mee. Ik heet Sherry Masters op facebook en heb de actie daar geliked, geshared en ook je pagina geliked. Op twitter heb ik je geshared, geretweeted. Ook volg ik je op instagram( virtualbeautymagazine). Ook volg ik je op bloglovin sherry71. Kortom ik heb alle stappen doorlopen ook de extra (behalve google ik kan op het moment niet inloggen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.