Winnaar Nicole’s Choice & Kortingscode

feestjeVandaag maak ik de winnaar bekend van de Nicole’s Choice winactie die ik heb gehouden om te vieren dat Mara Tegendraads 1,5 jaar bestaat. Kom je snel kijken of je gewonnen hebt of om de winnaar te feliciteren? En onderaan dit artikel vind je ook nog een kortingscode.

Nicole’s Choice

thee van Nicole's choice

Ondertussen weten jullie wel dat ik verslaafd ben aan de volledig natuurlijke thee die Nicole zelf maakt. Er gaat geen dag voorbij zonder kopje.

Zo nu en dan mag ik van Nicole de nieuwe smaken testen en toen ze hoorde dat ik iets te vieren had stelde ze voor om deze winactie te sponsoren, zodat een van jullie ook haar thee kan proberen. Lief!

En de winnaar van de 20 euro shoptegoed is…

Yvonne!!! Van harte gefeliciteerd!!!

Nicole neemt zo snel mogelijk contact met je op via je e-mailadres. Er kan een tijdje overheen gaan, omdat ze momenteel geniet van een vakantie in Mexico, maar het komt zo snel mogelijk in orde.

Kortingscode

Niet gewonnen? Dan kan je natuurlijk toch gewoon een bestelling plaatsen via de webshop van Nicole’s Choice. Omdat ze zelf van een welverdiende vakantie geniet, kan je gebruik maken van kortingscode MEXICO voor 21 % korting.

 

Allemaal ontzettend bedankt voor het meedoen en Nicole natuurlijk voor het sponsoren! En binnenkort hoop ik gewoon weer een nieuwe winactie voor jullie te hebben. 🙂


4 thoughts on “Winnaar Nicole’s Choice & Kortingscode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.