Winactie e-tickets Zooparc Overloon ***GESLOTEN***

Vandaag heb ik een leuke verrassing! Dankzij Meneer Tegendraads mag ik 2 e-tickets voor het Zooparc Overloon gaan weggeven. En om kans te maken hoef je helemaal niet zoveel te doen.

Meneer Tegendraads kocht deze 2 e-tickets als verrassing, maar helaas komen wij er voorlopig niet aan toe. Daarom stelde hij voor om er een winactie van te maken. Lief toch!!!

Wat kan je allemaal bekijken in Zooparc Overloon? Nou, ze hebben maki’s, tijgers, wasbeertjes, flamingo’s, dromedarissen, stokstaartjes en nog veel meer!!!

 

En wat moet je doen om kans te maken op de 2 e-tickets voor deze toffe dierentuin?
Laat me in een reactie weten wie je gaat meenemen en waarom je juist diegene wil meenemen. Dit keer wordt er niet geloot, ik kies zelf een leuke reactie uit, dus maak er wat leuks en vrolijks van!!!

Wat mag je doen?
Volgen en delen via social media wordt erg op prijs gesteld, met de hashtag #marategendraadszoo. (Zie Sidebar rechts)

Wie mag er mee doen?
Deze winactie is open voor deelnemers uit Nederland en Belgiรซ.

Maandag 22 augustus na 20.00 uur krijgt de winnaar een mailtje en op de 23e maak ik op social media de winnaar, samen met de winnaar van mijn andere winactie , bekend.

 

Succes allemaal!!!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren


12 thoughts on “Winactie e-tickets Zooparc Overloon ***GESLOTEN***

 1. Wat leuk en lief van meneer Tegendraads, wat jammer alleen dat jullie er zelf niet heen kunnen! Wie ik meeneem als ik win? Mijn vriend, zonder twijfel. Wij zijn allebei gek op dieren en zijn geregeld in de dierentuin te vinden ๐Ÿ™‚ In Zoo parc Overloon zijn we vorig jaar al eens geweest, super mooi park waar we graag nog eens een kijkje nemen!

 2. Hoi wat lief van jullie
  Ik zou graag met mij gezinnetje er naar toe gaan als ik zou winnen
  Samen met mijn vriend en ons prachtige dochtertje jill (2jr)
  Wij zijn er nog nooit geweest en dat vind ons dochtertje prachtig al die dieren kijken
  Wij natuurlijk ook hihi ik wens je een hele fijne en zondag
  Succes iedereen met deze weer een leuke winactie

 3. Als het mag dan neem ik lekker mijn vriend Wouter mee. Wij hebben al heel wat dierentuinen bezocht maar Zooparc Overloon is er nog nooit van gekomen.

  Het laatste dierentuinbezoek gingen we naar Ouwehands, ik dacht dat de panda’s er al waren maar helaas had ik mezelf blij gemaakt met een dooie mus. Tot op het eind van het parkbezoek heb ik mijn kop in het zand gestoken en was ik dus oprecht verbaasd dat ik geen panda’s gezien had. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen dus de volgende keer zal ik eerst wat beter lezen.

  Ik dacht te gaan met kortingskaartjes; Die hebben maandenlang in de gang gehangen in ons kaartenbord. Op de dag dat we wilden gaan waren ze ineens verdwenen. Ik vermoed dat onze parkiet Mees er op geland is terwijl de oud papier doos eronder klaar stond om uit huis te vertrekken. Gelukkig konden we online heel gemakkelijk alsnog dezelfde korting krijgen en was er dus geen koe (of is het kalf?) overboord. ๐Ÿ™‚

 4. Superlief van meneer tegendraads ๐Ÿ™‚ Ik sla ook even over, maar puur omdat het voor mij wat ver weg is. Ik wens alle deelnemers succes!

 5. Ge-๐Ÿ‘๐Ÿป en gedeeld!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de tickets willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 6. Ow wow wat een leuke actie! Ik zou graag met mijn vriend en 3 meisjes willen gaan. Dat zou dan betekenen dat we nog maar 3 kaartjes hoeven te kopen ipv 5! ๐Ÿ˜ƒ
  Leuk om met ze naar toe te gaan in de vakantie! De meiden zijn gek op flamingo ‘s dus daar gaan we dan sowieso langs hihi.

 7. Dat is inderdaad een leuke verrassing! ๐Ÿ™‚
  Deze week vroeg mijn moeder of we mee willen een weekendje CenterParcs, begin september in het zuiden van het land. Dan zijn we lekker dichtbij Zooparc Overloon. Deze dierentuin ben ik nog nooit geweest. Zelf ben ik al dol op beestjes kijken, maar onze dochters helemaal! Ik zou er dus heel graag een leuk uitje met ons gezin van maken!

 8. Wat een leuke actie! Ik sla deze over, wij hebben al maanden tickets voor Ouwehands dierenpark liggen en zijn nog steeds niet geweest… het schiet hier niet echt op met uitjes dus ik gun het een andere lezeres van harte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.