Waarom November zo geweldig was!

november

Op de laatste dag van november dacht ik dat het wel leuk is om eens terug te kijken hoe de maand is verlopen en afgelopen maand was geweldig! Onder andere mijn eerste gesponsorde winactie, een leuke uitnodiging, alvast lekker voor december geshopt en zelf had ik ook heel veel geluk met winnen. Ik heb heel wat mensen die ik graag wil bedanken. Kijken jullie mee?

Winactiegeluk

Halloween ModeOrakels

Het eerste leuke bericht van november kwam van Gibby & Hic@, de bloggers van ModeOrakels, met de mededeling dat ik hun Halloweenactie had gewonnen. Het pakketje bestond uit een tote bag met Halloweenprint, een vleermuiszonnebril, thee, een leuke kaart, een zonnebloemgeel nagellakje van Essence, een chocoladereep (die meneer Tegendraads heel lekker vond) en een dvd van Final Destination 3. Ik had het pakketje al veel eerder voor ze willen unboxen, maar doordat ik een paar dagen ziek ben geweest, komt het er nu pas van. Gibby en Hica, heel erg bedankt, het pakketje is heel tof!

winactie hangmat

Van Tropilex kreeg ik het verzoek om een samenwerking en daardoor mocht ik deze maand mijn eerste gesponsorde winactie organiseren! Hartelijk bedankt voor de samenwerking, Tropilex!

Ik had nog veel meer winactie- geluk, want ook bij Marleen van Remote Reporter, Jamey van Beauty Unboxing en Charlotte van LovelyCharlotte viel ik in de prijzen. Ontzettend bedankt lieve dames!!!

Workshop Fotografie

Van Eric kreeg ik een uitnodiging voor de workshop fotografie bij de Creatieve School, waar ik ontzettend blij mee was! Het was geweldig, ontzettend bedankt!

Echte Post Is Cool

Door BlommienNL en een anonieme gulle gever werd ik ontzettend verrast met Echte Post Is Cool! Ik kan niet wachten tot er een nieuwe editie komt!!! Bedankt!!!!

Fortuna

Van meneer Tegendraads kreeg ik kaartjes voor de derby Fortuna-MVV, waar we Fortuna helaas zagen verliezen met 2-3. Ik was al jaren niet meer naar een derby geweest en die zijn toch specialer dan de gewone wedstrijden. Het was behoorlijk koud in Fortunato, maar ondanks de kou en het verliezen was het toch weer heel leuk.

Shoppen

Douglas adventskalender

Ik heb heerlijk geshopt in november!!! Ik kocht o.a. kerstspulletjes en een Douglas adventskalender, waarvan ik jullie komende maand de inhoud ga laten zien. En ik kocht nog een paar extra spulletjes voor mijn verjaardagswinactie, die morgen online komt. 🙂 Alvast een kleine veel te vage teaser voor jullie:

dsc01758

Ondanks dat ik best wat daagjes van november ziek ben geweest, heb ik toch een heel toffe maand gehad. Ik hoop dat de positieve vibe in december lekker doorgaat.

Heb jij ook zo’n fijne maand gehad?


13 thoughts on “Waarom November zo geweldig was!

  1. Ik vind het altijd zo leuk om dit soort positieve artikelen te lezen! November was echt een leuke maand voor jou, zo te zien! En jeetje, wat een geluk heb je gehad met al die winacties zeg 🙂 Hopelijk wordt december net zo’n groot feest als november ! Liefs

  2. We zijn super blij dat je de items leuk vond 😉 en de maand November is zeker geslaagd bij jou zo te lezen. We hopen dat de maand December net zoveel geluk met zich zal meebrengen voor jou meid <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.