Waarom mei zo ontzettend tof, maar ook bagger was…

mei

Jullie hadden vast wel gemerkt dat het hier opeens een stukje stiller was. De maand mei begon vrij goed, maar er zaten ook wat flinke minpuntjes aan. Dus vandaag maar eens een update van alle gebeurtenissen van mei.

Mei: de bagger

De maand was vrij goed begonnen en opeens kreeg ik keelpijn en voelde me koortsig. Hoppa, ik had een flinke keelontsteking te pakken en ik lag voornamelijk in bed.

Gelukkig was het na een paar dagen weer over en kon ik weer wat leukere dingen gaan doen. En net toen ik dacht dat de maand leuk zou aflopen kreeg ik de eerste hidradenitis ontsteking in 5,5 maand, dus lag ik weer plat. Het lijkt wel alsof die ontstekingen tegenwoordig meer zeer doen dan vroeger. Gelukkig ging de ontsteking vrij snel open en kon ik weer gewoon lopen. Dankzij de waterdichte gaasjes heb ik zelfs lekker in het zwembad gelegen. Toch had ik niet zoveel energie en daarom heb ik ook niet veel achter de laptop gezeten.

Door het ziek zijn miste ik het Mama’s Pride Festival in Geleen en Urpop in Urmond. Heel jammer, want dat zijn mijn vaste gratis festivals waar ik altijd veel oude bekenden tegenkom en een beetje bij kan kletsen. Ik vond het vooral erg dat ik Van Dik Hout heb gemist.

Mei: Omdat het toch wel tof was

Op moederdag vieren wij “vrouwtjesdag” samen met de hondjes. Van mijn man kreeg ik Rousseau chocolade. (die ik eigenlijk helemaal niet mag hebben, maar soms is chocolade de uitslag en de buikpijn wel waard.) Van de hondjes kreeg ik cadeaubonnen van Ici Paris XL. πŸ™‚

Op 21 mei vertrok ik naar Rotterdam voor de opening van de tattooshop van mijn nicht en haar vriend. De nieuwe shop van Blue Hawaii Tattoo ligt tegenwoordig op de Nieuwe Binnenweg en het feestje werd er tegenover in Rotown gevierd. Ik logeerde bij mijn beste vriendin en het was erg gezellig.

Een ander leuk ding is dat we een nieuwe barbecue kochten en ik de hele maand bijna niet gekookt heb. Heerlijk om gewoon wat satΓ© of shashlick te maken en buiten te zitten eten. En de gepofte aardappels natuurlijk!

First BBQ of the year! πŸ˜„ With some homemade shashlik, sausages and jacket potatoes. 🍑 I bought this awesome BBQ at @actionnederland .#foodie #bbq #barbecue #grilled #outdoorcooking #shashlik #potato #foodlover #dutchblogger #dutchblog #limburgseblogger #limburg #gezellig

Een bericht gedeeld door Tamara TS / paramara1982 (@marategendraadsnl) op

Dat de tuin eindelijk af is en het zwembad weer opstaat maakt me ook erg blij. Ik geloof dat ik niet veel binnen ben geweest deze maand. Ik ben volop bruin geworden en heb veel samen met de hondjes in het zwembad gelegen. Manson vond zwemmen vroeger helemaal niet leuk, maar tegenwoordig wil ze er bijna niet meer uit.

En dan nog de verrassingen die ik van mijn vriendinnen kreeg! Van vriendin G. kreeg ik een kaartje uit Rotterdam met een setje Harry Potter sokken  en van vriendin J. kreeg ik ook weer een geweldige verrassing! We gaan weer samen naar de opera. Dit keer gaan we naar Il barbiere di Siviglia van Rossini, dat in Valkenburg in de openlucht wordt opgevoerd door Opera Zuid. Mijn vriendinnetjes weten wel dat ik zo’n geek ben. πŸ˜‰

Harry Potter sokken Primark

En natuurlijk was er ook nog tijd voor wat Mara-acties. Zelfs nog voor acties die ik in 2009 gemaakt heb. Zoals het opruimen van een familiepak Twix door het in de tas van mijn festivaltent te stoppen.

Er waren ook veel boeken die ik gelezen heb, dus ik schiet goed op met de Reading Challenge. En muziek, heel veel muziek. Oude muziek, dat dan weer wel. πŸ˜‰

Vanaf nu zal ik ook weer wat regelmatiger gaan bloggen.

Hoe was jullie maand mei?


11 thoughts on “Waarom mei zo ontzettend tof, maar ook bagger was…

  1. Oh wat balen dat je 2 keer achter elkaar plat hebt gelegen maar er waren ook veel leuke dingen zo te lezen! Heerlijk dat je zo hebt kunnen genieten van het mooie weer, ben jaloers op het zwembad! πŸ˜€

  2. Wow die zwembad ziet er echt super chill uit! Heerlijk om met het warme weer erin te liggen! πŸ˜› Jammer dat mei begon voor jou niet zo lekker πŸ™ … Die sokken van HP zijn echt top!

    Mei was voor mij niet zo okΓ©.. helaas πŸ™ Deels wel leuk en deels niet!

  3. Mijn meimaand was wel prima. Veel gewerkt. Wat leuk om te weten dat er een tattoshop van je nicht in Rotterdam zit. Kom er met regelmaat aangezien we daar familie hebben wonen. Dat filmpje van Manson is echt heel grappig, wat hebben we geboft met het weer he? Hopelijk nog zo’n toffe maand voor je maar dan zonder vervelende kwaaltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.