Verheug je op de zomer met Tropilex (+ winactie) *** GESLOTEN ***

winactie hangmatNu het zo vroeg donker is en het weer koud en nat, verlang je af en toe naar de zomer. Heerlijk op het strand of in de tuin. Ik kan niet toveren, dus de zomer kan ik je niet geven. Maar… Er is iets dat ik wel kan doen. Ik mag van Tropilex een hangmat of hangstoel naar keuze weggeven, zodat je komende zomer heerlijk in het zonnetje kan relaxen.

Maak kennis met Tropilex

Tropilex is een merk dat voordelige hangmatten en hangstoelen  aanbiedt in prachtige vrolijke kleuren. Het motto is “We Love Hammocks” en dat is te zien! Met namen als Bermuda Sunny, Tropical Coral en Martinique Sunset krijg je tijdens het shoppen al een heerlijk zomers gevoel.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n toffe hangmat of hangstoel?

 • Kijk op www.dehangmat.nl/tropilex en kies een mooie hangmat of hangstoel uit. Laat een reactie achter op dit blog waarin je de naam van je keuze zet. (Geen link, zo loop je kans om in de spambox terecht te komen) Gebruik een geldig e-mailadres waarop ik je kan bereiken als je de winnaar bent.
 • Volg Mara Tegendraads op Facebook en deel het bericht over de winactie.(openbaar)

Welke extra stapjes mag je doen voor extra kans?

 • Volg Mara Tegendraads op Bloglovin’. (+2)
 • Volg mij op Twitter en retweet het bericht over de winactie. (+2)
 • Volg mij op Instagram (+1)
 • Volg mij op Google+ (+1)

Als je alle stapjes hebt gedaan, maak je maar liefst 7 keer kans om te winnen. Zet duidelijk in je reactie welke stappen je hebt genomen en hoe je op social media te vinden bent. Meer hoef je niet te doen. Gedichtjes of verhalen maken geen extra kans.

Wie mag er meedoen en wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Deze winactie is open voor deelnemers uit Nederland en België.  Op 22 november loot ik de winnaar uit.
De winnaar krijgt een e-mail waarin ik om de adresgegevens vraag, die ik daarna zal doorgeven aan Tropilex, zodat je hangmat of hangstoel naar je verzonden kan worden. Graag reactie voor vrijdag 25 november, anders zal ik een nieuwe winnaar moeten loten.Natuurlijk maak ik de winnaar ook op social media bekend.

Heel veel succes allemaal!!!


27 thoughts on “Verheug je op de zomer met Tropilex (+ winactie) *** GESLOTEN ***

 1. Leuk, ik maak graag kans op de hangstoel Tropical Lychee Lounge. 🙂
  Ik volg je al op FB (Nadia Alhosni) en actie gedeeld, op Twitter (Nadia_Alhosni) en retweet, op Bloglovin (nadiaalhosni) en op Instagram (nadiaalho). En nu nog duimen! 😊

 2. Whoop, whoop, dit is wel een “sehr guten Preis”om even onze Duitse taal op te halen voordat onze buitenlandse gasttweeling van 8 jaar die 23 December a.s weer richting Nederland mogen komen 🙂
  Samen spelen, samen delen , kortom genieten van het samenzijn,
  “sondern vor allem viel Spaß “;)
  Een leuke tijd waar zowel zij , maar ook ik weer naar uit kijken en nu alweer van dromen 😀
  Al is de Sint in ons land alweer aanwezig …
  stiekem ben ik voor de komst van de twins al met kerstmis bezig!
  Nee ik heb nog geen kerstboom staan,
  maar wel al overal in huis de kaarsjes al aan.
  Ik vindt het zo’n fijne, sfeervolle tijd,
  vol warmte en gezelligheid.
  Toch komt er ook weer een tijd van afscheid en hebben ik weer vrije tijd … even “Me-time” noem ik het altijd , maar ook weer even bij tanken en nagenieten van de gezellige maar ook al drukke momenten.
  Jaaaaa ik maak dolgraag een klein kansje op deze mooie, GROTE prijs!
  Voor nu ga ik de duimen draaien in de hoop dat u mijn naam uit de hele hoge hoed zal gaan graaien! 😉
  #Duimen #Winnen #Relaxen #Genieten 🍀

 3. Hey Mup,
  Denk doe eens mee, vind de Hangmat 2 persoons Tortuga Lychée wel erg leuk, passen de hondjes ook bij.
  Heb alles gedaan behalve twitter want dat heb ik niet.

 4. Leuk! Ik zou graag de Grenada /Natura Hangmat willen winnen. Waarom? Omdat ik een erg grote maar lege tuin heb en deze hangmat daar perfect in kwijt kan.

  Ik heb alle stappen doorlopen behalve twitter omdat ik geen twitteraccount heb.

 5. Doe mijn ogen dicht en zal dan wegdromen naar een tropisch eiland. Zooo gaaf! Ik zou de Trinidad Natura kiezen. De hangstoel. Duim duim duim

 6. De Zonnig met een hoofdletter Z hangstoel oftewel de Tropical Sunny Lounge 😊 ik volg je al op alle kanalen en heb op Twitter RT . Vrolijke groetjes Natasja

 7. Geweldig leuke actie! Ik zie mezelf al helemaal in Tropical Sunny Lounge Hangstoel zitten!

  Ik volg je op Facebook, heb het bericht gedeeld, volg je op Bloglovin, Twitter en heb het bericht over de winactie geretweet. (+2), Volg je op Instagram en op Google+.

 8. Wat een leuke actie! Wat zou zo’n hangstoel heerlijk zijn voor in de speelhoek! Deze lijkt me echt top: Tropical Ocean Lounge Hangstoel.
  Ik heb geliked en gedeeld op FB <3

 9. Hoi Mara,
  Ik maak heel graag kans op de “Familiehangmat Barbuda Sunny” om met de volledige Kool-Family te kunnen chillen in de zomer.
  Ik heb 5 extra kansen gegrepen door je te volgen op twitter, Bloglovin’ en Instagram

 10. Leuke actie.
  Zie deze hangstoel “Bermuda Oriënt” al hangen in mijn tuin. Gezellige kleurtjes.
  Jammer, ik heb om privéredenen geen Facebook meer , maar volg je op Bloglovin.

 11. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs breng me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat (http://www.dehangmat.nl/trinidad-pine-hangstoel) winnen, dan kan het relaxen gaan beginnen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.