Van Full House tot Fuller House

maxresdefaultSoms heb je een klein voordeel als je ziek bent… Als je even niet mee kan doen aan het echte leven, heb je alle tijd om series te kijken. Of eigenlijk series te verslinden. Je hoeft niet te stoppen na 1 aflevering. En dat gebeurde de afgelopen maanden dan ook niet. Ik keek een paar gouwe ouwen, maar ik ontdekte ook een paar nieuwere series die ik erg leuk vond, zoals Fuller House

Full House

Ik las ergens dat er een vervolg op Full House zou komen, dus keek ik de volledige serie van 8 seizoenen nog een keer. Wat een jeugdsentiment. Ik moet zeggen dat ik het vroeger leuker vond. Af en toe was het net iets te braaf.

Fuller House

Toen enkele weken geleden eindelijk het eerste seizoen van Fuller House op Netflix uit kwam, ben ik gestart met bingewatchen en het viel helemaal niet tegen! De acteurs zijn ouder, sommige scenes zijn wat gedurfder en er zijn enkele grappige nieuwe personages bij gekomen.

Dit keer draait het niet om Danny Tanner en zijn gezin, maar om zijn dochter DJ en haar gezin. De verhaallijn begint ongeveer gelijk aan die Full House. DJ redt het niet meer alleen met haar kinderen en zowel zus Stephanie als vriendin Kimmy bieden zich aan als hulp. Eigenlijk is het concept heel simpel. DJ op de plek van Danny, Stephanie in de rol van Uncle Jessie en Kimmy in plaats van de grappige Joey. Natuurlijk komen alle oude bekenden ook regelmatig op bezoek. Michelle wordt helaas alleen genoemd en de Olsen Twins zijn enkele malen mikpunt van de grapjes.

De nieuwe hoofdpersonages bestaan uit de zoons van DJ, Jackson(13), Max(7) en baby Tommy. Kimmy verschijnt samen met haar dochter Ramona (13). Verder zien we nog Kimmy’s ex-man Fernando en DJ’s baas en zijn zoon Matt.Er zijn behoorlijk wat verwijzingen naar vroeger en af en toe komen er ook scenes uit Full House voorbij. Oude grappen worden opnieuw gemaakt in een nieuwe context.

Ik vind deze serie een aanrader en ik ben heel blij dat er een nieuw seizoen in productie gaat. Misschien had ik de afleveringen toch een beetje moeten spreiden, zodat ik er langer plezier van had gehad.Ik wil nog niet teveel spoilen, dus hier is een voorproefje voor iedereen die de serie nog niet gezien heeft. En als je nou nieuwsgierig bent geworden en gaat kijken:

Heel veel kijkplezier!!!

Van welke oude serie zouden ze volgens jullie een vervolg moeten maken?


One thought on “Van Full House tot Fuller House

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.