Valentijnscadeautjes van Mr. Tegendraads

Valentijnscadeautjes

Wij geven nooit zo’n hele grote Valentijnscadeautjes, maar dit jaar heeft mr. Tegendraads weer goed zijn best gedaan en dat wil ik natuurlijk ook met jullie delen. Ik vind het altijd leuk om van die “foute” kitscherige dingetjes te krijgen die goed bedoeld zijn en deze Valentijnsdag is het top!

Valentijnscadeautjes

Wij zijn eigenlijk helemaal geen romantisch stel en als we al All You Need Is Love kijken, dan zitten we er meestal gewoon stom mee te grinniken. Toch doen we gewoon gezellig mee aan Valentijnsdag met kleine Valentijnscadeautjes. Dat kan van alles en nog wat zijn, maar een kaartje zit er elk jaar bij. Dit keer kreeg ik een grote kaart met lieve tekst.

Valentijnscadeautjes

Na het lezen van de kaart mocht ik de andere cadeautjes uitpakken, waaronder de kitscherige dingetjes, zoals een groot hartjeskussen, een opblaasbaar hartje, en een hartjeskaars. Dat vind ik dan weer superschattig, ik zie zo die stoere vent van mij door de winkel lopen met zo’n groot pluche hart onder zijn arm. 😉

valentijnscadeautjes

Daarna kreeg ik nog een klein envelopje en dat was mijn echte cadeau! Ik liep al een tijdje te zeuren dat ik iets aan mijn haren wil veranderen en daarom kreeg ik van hem 2 cadeaubonnen van Brainwash kappers, zodat ik het dit keer ook ga doorzetten. Ik ben er heel blij mee en binnenkort mogen jullie mijn nieuwe kapsel bewonderen.

Cadeaubon Brainwash kappers

Ik vond het allemaal zo ontzettend lief!!!

Dankjewel lieve Mr. Tegendraads. Ik hou heel veel van jou!!!

 

Ik ben heel benieuwd of jullie ook aan Valentijnsdag doen. Stuur je een (anoniem) kaartje of geef je cadeautjes?

Fijne Valentijnsdag lieve lezers!

 

 

 


8 thoughts on “Valentijnscadeautjes van Mr. Tegendraads

 1. Oh wat een leuke cadeautjes, vooral de kappersbonnen maar ook super leuk dat hij er op uit is gegaan om een hartkussen te kopen! 😀 Wij hebben er niks aan gedaan dit jaar, ik ben zelfs een kaartje vergeten haha

 2. Leuke cadeautjes !!!!
  Wij doen er normaal niet actief aan mee, maar toch verrast manlief me wel altijd met cadeautjes hihi. Ik ben echt een ramp met deze dingen en weet nooit wat ik hem moet kopen. Maar ik kocht afgelopen weekend wel iets waar we beiden iets aan hebben hihi.. 😉 Dus ik heb niet helemaal gefaild haha. Maar hij heeft een VR bril gekregen voor zijn verjaardag begin februari met spellen erbij enz en dat grapje kostte toch wel ruim €500 dus eigenlijk vind ik dat die dan ook nog maar meetelt voor valentijnsdag haha.

  Van hem kreeg ik echt een berg aan cadeautjes die ik gisteren mocht openmaken al. Vandaag komt er dus bij mij ook een blogpost online waarin ik alles laat zien 😀

 3. Happy Valentine!
  Ik vind het mijn leukste werkdag van het jaar. Van die stoere kerels die niet weten waar ze het zoeken moeten en uiteindelijk mijn winkel verlaten met al die ‘kitch’ waar vele dames met jou zo dol op zijn. Het is zo schattig, maar ook grappig, zeker als ze een mede stoere kerel tegen komen. Dan gaan ze natuurlijk tegen elkaar klagen over de onzin van deze dag. En morgen? Dan komen de echt radeloze mannen. Want die zijn het vergeten en hebben op hun donder gehad. Mannen die iets goed te maken hebben….zo goed voor mijn portemonnee. Maar zelf? Zelf doe ik er niks aan, want vanavond na 18 uur kan ik geen hartje meer zien en komt de kleur rood me de oren uit. 😉
  Fijne dag jullie en geniet van elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.