Unboxing ZBOX DC Universe

ZBOX DC universe Tijdens mijn zoektocht naar mooie buitenlandse  subscription boxes kwam ik de ZBOX tegen, die dit keer DC Universe als thema had. Je kan de ZBOX rechtstreeks bestellen, maar er ook voor kiezen om het via Zavvi.nl te doen en dat leek mij het handigste.

De ZBOX is een zogenaamde geeky box, die vooral geschikt is voor mensen die houden van graphic novels, cartoons en films. Elke maand hebben ze een ander thema. De maandelijkse prijs is €24,95 incl. verzendkosten binnen Europa. De waarde van de spullen in de box ligt altijd hoger, zo rond de 45 euro. Het fijne aan deze box is dat je van tevoren weet welk thema er gaat komen en als je een box reserveert kan je aangeven of je dames- of herenmaten wil ontvangen.

De inhoud van de DC Universe ZBOX

Zbox unboxing

Superman Sokken

Superman Socks Deze sokken hebben dus een cape! De sokken haalde ik als eerste uit de box en ik werd er meteen al blij van. Deze sokken zijn bijvoorbeeld hier te koop voor €18,25

Harley Quinn Bleacher Creature

Harley Quinn Bleacher CreatureDit zachte Harley Quinn knuffeltje vond ik best leuk, maar eigenlijk had ik natuurlijk het liefst een Funko figuurtje gekregen. Voor een Bleacher Creature betaal je in losse verkoop ongeveer 19 euro.

Joker T-shirtJoker t-shirtHier werd ik dan weer spontaan gelukkig van. Een Joker t-shirt dat speciaal is ontworpen voor de ZBOX.  The Joker is altijd een van mijn favoriete schurken geweest en ik ga heel trots rondlopen met dit t-shirt. Voor een soortgelijk shirt betaal je ongeveer 17 euro.

Preview stripboekje en ZBOX Magazine

dsc01427Het DC Universe Rebirth stripboekje bevat enkele previews van andere DC graphic novels. Leuk, maar voor mij had het niet zo nodig in de box hoeven zitten. De prijs van dit boekje is $2,99, wat ik vrij prijzig vind. Het ZBOX DC Universe magazine vind ik wel een mooie toevoeging, met interviews, foto’s van fans, uitleg over de producten etc.

Batman Projector Torch

Batman projector torchYes, Yes, Yes!!!! Ik heb het Batsignaal gewoon in mijn huis liggen!!!! Dit vind ik dan weer zo cool! Natuurlijk ging ik het meteen testen en jawel hoor, het werkt! Zo’n signaal is hier te koop voor €9,95

Batman projector torch

Deze Geekgirl is in elk geval heel blij met haar eerste ZBOX en waarschijnlijk zullen er nog heel wat volgen. Niet elke box, omdat sommige thema’s me niet aanspreken en ik ook weleens een andere box wil proberen, maar deze box is een aanrader. Met een totaal geschatte waarde van €66,70 vind ik de prijs van de box heel erg meevallen.

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de ZBOX vinden, dus laat gerust een berichtje achter!

 


5 thoughts on “Unboxing ZBOX DC Universe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.