Unboxing | Styletone Box Juli ’17

Styletone box juli

Yup, ik weet het! Ik ben een beetje laat met de unboxing van de Styletone Box van juli. Maar hier is hij dan weer! De eerste Styletone box die ik in Rotterdam heb ontvangen. 

Styletone Box Juli ’17

Styletone Box juli '17

Ik moet zeggen dat ik niet heel blij was met deze box. De producten waren lekker gevarieerd en er zaten dingen in die ik allemaal wel kan gebruiken. Toch had ik producten verwacht die toch een beetje meer zomers waren en die meer vernieuwend waren. Dingen die ik niet zomaar in de winkel tegenkom. Er zaten wat bekende merken in, maar ook merken waar ik nog niet eerder van had gehoord.

Bellapierre Cosmetics | Banana Setting Powder t.w.v. €25

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze banana setting powder is een van de producten die ik tof vond om in de Styletone box te vinden. Het speciale aan deze poeder is dat het meteen ook rode en grauwe vlekjes camoufleert. Het absorbeert de olie uit je huid en zorgt ervoor dat je huid niet glanst. Je kan het gebruiken om je make-up te setten, zodat alles de hele dag netjes blijft zitten, of je gebruikt het als highlighter of zelfs als concealer onder je ogen. Bij het testen kwam ik erachter dat less absoluut more is. Je kan het poeder gebruiken met elke huidskleur. Om het aan te brengen tik je een beetje poeder in de deksel, waarna je het met een fluffy borstel of sponsje aanbrengt op de plekken die het nodig hebben.

Catrice | Ultimate Coulour Lipstick -020 Maroon  t.w.v. €3,99

Deze diashow vereist JavaScript.

Er is eigenlijk niks mis met deze lipstick van Catrice, maar ik ben er totaal niet van onder de indruk. In de Styletone box verwacht ik producten die ik normaal niet zo snel tegenkom, maar een Catrice lipstick koop ik wel gewoon bij de drogist. Het is ook mijn kleur niet, dus na het swatchen heb ik hem aan een vriendin gegeven.  Verder is het een long-lasting lipstick waar niks mis mee is, maar waar ik ook niet erg warm voor loop.

Doucce | Smudge Proof Eye Liner t.w.v. €20

Deze diashow vereist JavaScript.

Over deze eyeliner was ik in eerste instantie erg enthousiast. Dat verwacht je ook wel van een oogpotlood van 20 euro, toch? De verpakking was mooi, de swatch was mooi, tot ik bij het gedeelte van het testen kwam. Want een eyeliner die belooft om niet te smudgen, dat willen we allemaal wel. Helaas bleek de smudge proof liner ontzettend te smudgen toen ik er aan kwam. Daar hoefde ik niet eens mijn best voor te doen en dit product is dan ook geen aanrader. Ik ben er in elk geval weer klaar mee.

 

Kost make-up | Nail Strenghten  t.w.v. €4,95

Deze diashow vereist JavaScript.

Een nagelverharder is een product dat we bijna allemaal wel in huis hebben, maar ik ben benieuwd hoe deze op langere termijn gaat bevallen. Deze verharder is net als de andere producten van Kost hypo-allergeen, nikkel- en siliconenvrij . Hij verhardt de nagels en zorgt ervoor dat ze sneller groeien zonder scheuren. Het geeft de nagels een lichte gloss. Geen heel spannend product, maar het komt wel van pas.

Beebee | Natural Bronder Face & Body t.w.v. €23,95

Deze diashow vereist JavaScript.

Beebee is een Nederlands cosmeticabedrijf, die zich richten op de high end markt. Toch doet het mij heel erg aan de producten van Essence denken. Het doosje bevat 3 verschillende kleuren bronzer, die je huid een sun-kissed effect moeten meegeven. Het product is heel goed gepigmenteerd, maar helaas valt het op mijn velletje wat te licht uit. Ik heb er dus weer een highlighter bij. 😉

De totale waarde van deze Styletone Box is €77,89. De waarde van de box is prima, zeker als je maar €12,50 hoeft te betalen. Toch was ik over andere boxen veel enthousiaster. Wil je meer Styletone boxen zien? Klik dan hier, hier, hier, hier, hier, hier of hier voor een overzicht van alle boxen die ik in 2016 kreeg.

Wil je toch eens een Styletone Box proberen? Ga dan naar de website.

 

Wat vind jij deze maand van de Styletone Box???

 


3 thoughts on “Unboxing | Styletone Box Juli ’17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.