Unboxing Styletone Box Januari ’17

Styletone januari

De eerste Styletone Box van januari is binnen en het is weer een prachtige goedgevulde box geworden, met de hoogste waarde tot nu toe! Ook kregen we wat extraatjes, omdat Styletone deze maand 2 jaar bestaat.

De Styletone Box

Emité Long Lash Waterproof Mascara t.w.v. €22,-

Emité Mascara

Deze mascara is speciaal voor mensen met korte dunne wimpers. Het hecht zich aan je wimpers, waardoor je extra lengte krijgt. Het is een zachte waterproof mascara, wat wil zeggen dat je er mee door de regen kan, maar door de zachte formule niet mee kan zwemmen. Ze hebben voor deze formule gekozen, omdat de mascara op deze manier geen schade kan toebrengen aan je wimpers. Het is gemaakt van bijenwas, en castor olie die je wimpers voeden en verzorgen. Het is vrij van parabenen en dierproefvrij.

Voor mij had er niet per sé een mascara in deze box hoeven zitten, of in elk geval niet alweer een zwarte. Toch is het wel een mooi exemplaar.

Evelyn Iona Natural & Organic Lip Gloss – Lise t.w.v. €20,-

Deze diashow vereist JavaScript.

Dit is een lipgloss met een heel mooi verhaal. De oprichtster van het merk, Brandi, was een jaar voor de start van haar bedrijf nog dakloos. Ze is gaan samenwerken met een grote vrouwenorganisatie in Amerika die vechten voor een veilige toekomst en gelijkheid voor alle vrouwen. Bij elke aankoop wordt er een dollar gedoneerd.
De producten van dit bedrijf worden gemaakt van natuurlijke middelen, liefst alleen middelen die je ook kan eten, zoals in deze lipgloss. Het is gemaakt van oregano (Anti-oxidant), Kokosolie (anti-age) en shea boter (hersteld de huid) en door het schorsextract worden je lippen wat voller. Het is 90 % organisch, 98% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en vrij van parabenen.

Figs & Rouge Hydra-Activ Flawless Effects Active Lumioux Serum t.w.v. €38,-

Deze diashow vereist JavaScript.

Afgelopen september vond ik mijn eerste Figs & Rouge product in de Styletone Box en ik ben blij om het merk dit keer weer te vinden. Ik kreeg het AM to PM serum dat zorgt voor onmiddelijke en langdurende hydratatie. Het verstevigt en heeft een liftende werking. Dit serum is 80 % natuurlijk. Het merk is dierproefvrij, vegan en vrij van parabenen.

Seraphine Botanicals Guava Butter t.w.v. €21,-

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze crème-achtige lip en wang stain maakt de naam Guave Butter waar. Het heeft dezelfde kwaliteiten als het fruit, zoals de kleur, de geur en de textuur. De formule is verzachtend en zacht en geeft een semi-matte finish. Het is 91% natuurlijk en bevat shea boter, maar geen parabenen of minerale oliën. Het is volkomen vegan en dierproefvrij. Op je wangen breng je het aan door je wangen naar binnen te zuigen en een streep te trekken van je oor tot je neus op het diepste stukje van je wang. Daarna kan je het blenden met je vingers. Op je lippen kan je het als een gewone lipstick aanbrengen.

Ik vind het product een prachtige kleur hebben, maar ik weet niet of ik het op mijn wangen ga gebruiken, omdat ik maar zelden rouge gebruik en dan altijd een minder opvallende kleur, maar ik ga het zeker eens proberen.

Bellapierre Cosmetics Fan Brush – no. 27 t.w.v. €20,-

Bellapierre fan brush

Deze fan brush is een make-up kwast die ontworpen is om highlighter of compact poeder aan te brengen, maar werkt ook prima voor blush, bronzer, of je gebruikt hem om te contouren. Het zorgt ervoor dat je gelijkmatig en niet teveel aanbrengt. Het is een vegan en dierproefvrije kwast die gemaakt is van synthetische vezels.

Deze kaarten kregen we als extraatje, vanwege de 2e verjaardag van Styletone. Ook mag ik jullie een code aanbieden. Neem je nu een abonnement op Styletone, dan krijg je met de code styletone2 een extra product t.w.v. €15,95 gratis in je eerste box. (code geldig tot 31 januari)

Een Styletone Box kost €12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar. Deze maand was de totale waarde van de box  €121,-. Wil jij ook zo’n box proberen? Klik dan hier.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens naar mijn Styletone overzicht van december, waarin ik naar alle voorgaande boxen link en de totale waarde van het afgelopen jaar heb berekend.

 

Wat vind jij van de box van deze maand?

 

 

 


4 thoughts on “Unboxing Styletone Box Januari ’17

  1. Ik vind de prijs van deze box wel heel goed. Toch weet ik niet of ik een abonnement zou nemen, omdat het toch ook vaak artikelen zijn die ik normaal niet gekocht zou hebben. Het is natuurlijk wel ideaal als je graag experimenteert en nieuwe dingen probeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.