Unboxing Styletone Box December

Styletone box decemberDe Styletone Box van december is binnen en deze maand is het thema Sparkles & Champagne. Ik was heel benieuwd naar deze box, omdat ik rond de feestdagen een extra mooie box verwachtte. Ik was er weer heel tevreden mee!

Styletone Box December

Styletone Box December

LOOkX Lipstick 99 t.w.v. €15,75

Deze diashow vereist JavaScript.

LOOkX is een Nederlands bedrijf met high end producten, waar ik al eerder lipproducten van kocht en waar ik heel blij mee ben. Dit keer kreeg ik Lipstick nr. 99, die een warme volle frambooskleurige tint met parelachtige finish heeft. Deze lipstick bestaat voor 85% uit natuurlijke producten, waarvan het hoofdingrediënt castor olie / wonderolie is. Een ander ingrediënt is bijenwas en door deze twee ingrediënten verzorgt deze lipstick je lippen extra goed. Ik ben heel tevreden over de kleur die ik heb ontvangen, want van de beschikbare kleuren past deze het beste bij mijn huid.

City Color Higlighter Trio t.w.v. €5,95

Deze diashow vereist JavaScript.

Over dit  City Color highlighter palette ben ik heel erg enthousiast. Het bestaat uit 3 verschillende tinten, waarmee je je jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog, kin en het stukje onder je wenkbrauw extra mooi kan laten uitkomen. Het swatchen ging heel makkelijk, omdat het poeder heel goed gepigmenteerd is.

Beauty Made Easy Lip Balm Set “Happy Holidays” t.w.v. €8,90

Lip Balm Set Beauty made easy

Beaut Made Easy is een merk uit Denemarken, dat staat voor plezier, kleur, liefde en passie.In deze Happy Holidays set zitten 2 verschillende lippenbalsems, met verschillende smaakjes. De roze Sugar Shock smaakt naar gesuikerde zoetigheid, terwijl de oranje Sweet Flame naar vanille smaakt. Ze zijn beide verrijkt met wonderolie, cacoaboter en jojoba olie.

Bellapiere Cosmetics Glitter Spectra t.w.v. €12,99

Bellapiere Cosmetics Glitter Spectra

Deze Spectra cosmetic glitter is een losse fijne  zilveren glitter met meerdere facetten, die je eigenlijk overal op je huid kan aanbrengen. Mij lijkt het heel mooi om over een lipstick te gebruiken. Ik vind het best een leuk product, maar wel een waar je zuinig mee moet zijn bij het aanbrengen, zodat je geen discobal gaat worden.

Oval Brush size S t.w.v. €9,95

Oval Brush size S

Deze Oval Brush size S is speciaal voor het aanbrengen van oogschaduw. Ik was hier al een tijdje heel benieuwd naar en ik was erg verrast om hem in deze box te vinden. De borstel is gemaakt van synthetische stoffen en is ontzettend zacht. Het is een product dat Styletone zelf heeft uitgebracht.

Deze maand had de Styletone Box een waarde van €53,08. Ik vond dat hij vol zat met mooie producten die ik ook echt ga gebruiken. En dat voor maar €12,50. Wil jij ook zo’n mooie box proberen? Klik dan hier.
Heb ik je nog niet echt kunnen overtuigen? Kijk dan eens naar de boxen die ik het afgelopen jaar ontvangen heb.

Ook in 2017 zal ik waarschijnlijk weer elke maand uitkijken naar de Styletone Box. In 2016 betaalde ik €97,50 aan Styletone en ik kreeg er producten t.w.v. €615,85!!! Dat lijkt mij een prima deal!

 

Wat vond jij deze maand van de Styletone Box? En ben jij al lid?


7 thoughts on “Unboxing Styletone Box December

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.