Unboxing | Styletone Box December ’17 & Happy Socks

Styletone Box december 2017

Het is alweer een tijdje geleden dat ik maandelijks de Styletone Box aan jullie liet zien, maar het begon toch weer te kriebelen. Ik bestelde de Styletone Box December 2017 en tot mijn grote verrassing zat er zelfs een extraatje in!

Styletone Box December 2017

Styletone Box December 2017

 

Starlooks | Cream eye shadow t.w.v. €15

Deze diashow vereist JavaScript.

In de oktober box van 2016 maakte ik voor het eerst kennis met Starlook en ik was meteen weg van dit merk. Ik ontving de zwarte cream eye shadow, waar ik zelf erg blij mee ben. Zilver en goud waren de andere kleuren die je in je box kon ontvangen, maar met zwart kan ik het hele jaar door lekker shinen, terwijl ik zilver en goud toch meer iets voor de feestdagen vind. Deze oogschaduwcrème werkt een beetje als een lipgloss, vooral door het zachte kwastje. De swatch foto is gemaakt na 1 lichte veeg met het penseeltje en het product dekt heel goed. Ik ben heel tevreden over de substantie en de pigmentatie.

Zoals alle producten in de Styletone Box is dit product dierproefvrij.

Paese | Nailpolish t.w.v. €4,95

Deze diashow vereist JavaScript.

Yes! Ik ontving ook de Paese nagellak in de zwarte variant en dat past perfect bij de oogschaduwcrème. De andere tinten die je kon ontvangen waren rood en zilver en in alle tinten zit een glimmertje. Op de foto van de swatches heb ik 2 laagjes gebruikt, zonder top of base coat. Voor de prijs vind ik dit best een leuke nagellak, maar hij zou nog wat beter mogen dekken en het drogen duurde ook vrij lang. Misschien ben ik qua nagellak een beetje te verwend geworden, dat kan natuurlijk ook.

Dit product is dierproefvrij en vrij van parabenen.

Gliquid Brushes| Kwastje t.w.v. €8,95

Deze diashow vereist JavaScript.

Gliquid Brushes is een relatief nieuw bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in kwasten. Ik vind het wel een grappig kwastje, met in de steel een vloeistof met glitters. De haartjes doen me aan een eenhoorn denken. Het kwastje is lekker zacht en ik kan het prima gebruiken.

Alle kwastjes zijn dierproefvrij.

The Beauty Crop | Fabulous Flocking Lash Mascara t.w.v. €17

Deze diashow vereist JavaScript.

The Beauty Crop is een merk dat het heel belangrijk vindt dat hun producten niet alleen mooi, maar ook voedend zijn. Deze mascara heeft een zachte formule en bevat argan olie en jojoba. Het product is waterproof en zorgt voor een goede dekking. Had ik per sé een zwarte mascara nodig? Nee eigenlijk niet. Ik had liever een ander kleurtje gezien, maar het is in elk geval een prima product.

Deze mascara is alleen getest op familie en vrienden (volgens het bedrijf) en is vegan, vrij van parabenen en dierproefvrij.

Laritzy | Nudes Long Lasting Liquid Lipstick t.w.v. €20

Deze diashow vereist JavaScript.

Van dit merk ontving ik al eerder producten en ook deze liquid lipstick is weer van een heel goede kwaliteit. De swatch is een enkele veeg met het kwastje. Het longlasting effect is zeker niet gelogen, want ik heb er best flink op moeten boenen om de swatch weer te verwijderen. Voor mij is de kleur net iets te donker, maar ik kan er een vriendin blij mee maken.

Dit product is vegan-friendly, vrij van parabenen en dierproefvrij.

Happy Socks | Sokken t.w.v. €8,95

Happy Socks | Sokken

Ik ben een groot fan van Happy Socks, maar ik vind ze eigenlijk altijd net iets te duur. Dit keer zaten ze als extra product in de Styletone Box December en ik vind het een heel tof extraatje. Deze sokken hebben een goeie kwaliteit en ze zien er lekker vrolijk uit.

 

Ik ben weer heel erg blij met deze Styletone Box. Ik heb mijn abonnement weer aangezet en ik ben nu al benieuwd naar de box van januari. Met een totale waarde van € 74,95 en een leuk extraatje vind ik de box van deze maand zeker de moeite waard. Wil jij zelf ook zo’n box? Klik dan hier om er eentje voor jezelf te bestellen, voor maar €12,50.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan onder dit artikel naar de andere boxen die ik tot nu toe heb ontvangen.

 

Wat vond jij van de Styletone Box December?


One thought on “Unboxing | Styletone Box December ’17 & Happy Socks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.