Unboxing| Scoupy Koken zonder gedoe box

Sinds een tijdje gebruik ik de Scoupy app, waar ik al leuke kortingen en fijne gratis producten mee kon scoren, maar Scoupy Sparen was nog helemaal nieuw voor me. Ik spaarde de Scoupy Koken zonder gedoe box bij elkaar en die unbox ik vandaag voor jullie.

Hoe werkt Scoupy?

Als je de Scoupy app download, dan kan je al snel beginnen met sparen en besparen. In deze app zie je precies waar cashback producten gratis of met korting te halen zijn. Na aankoop van zo’n product scan je de kassabon in met je telefoon en voor je het weet staat het betaalde bedrag terug op je rekening. Alle kassabonnen die je verzamelt, kan je dan weer inscannen onder het kopje Sparen en voor elke bon krijg je een digitale stempel op je spaarkaart. Met die spaarkaart kan je bepaalde producten kopen, waaronder de Scoupy Koken zonder gedoe box, keukenapparatuur, dekbedsets, of bioscoopvouchers van Pathé.

Wat zit er in de box?

Ik wist toen ik ging bestellen al wat er ongeveer in de box zou zitten, maar ik heb het niet helemaal uitgezocht, zodat deze Scoupy box toch een beetje een verrassing zou blijven. Het is geen maaltijdbox, maar een soort boodschappenpakket. Ik moet zeggen dat ik zeker niet teleurgesteld was.

 • Lassie Koken zonder gedoe kookboek
 • Curver smart to go lunchbox
 • Lassie Bio Couscous
 • Patak’s 3-step Madras kit
 • Probar Base coffee crunch proteïne bar
 • Santa Maria Tex Mex fish taco kruidenzakje
 • Princess tonijnmoot in olijfolie ( niet op de foto, want mijn lief had niet door dat ik de box wilde fotograferen en het blikje vis al uit de doos gesnaaid.)
 • Go-Tan All natural woksaus Hoisin
 • Amstel Radler fris 0,0%
 • Lassie Halfvolkoren Toverrijst builtjes
 • Silvo molen Knoflook/Peper
 • Maggi kant en klare kaassaus
 • Saus Guru witte bbq saus (kruidige mayonaise)
 • V&D kortingsbon voor de webshop.

Deze Curver lunchbox is wel heel handig, want alles past perfect in elkaar en je kan verschillende soorten voedsel makkelijk van elkaar gescheiden houden. Als ik eten onderweg meeneem, dan heb ik het liefste iets van fruit, maar ook een hartige salade zoals zelfgemaakte aardappelsalade mee en dat kan prima in deze set.

Dit Lassie kookboek bevat lekkere recepten en ik wil er hier zeker wat van gaan maken. Van de mooie kleurenfoto’s van het eten krijg ik al honger.

Was de Scoupy box zijn geld waard?

Ik betaalde met een volle spaarkaart en moest er €10,49 bijleggen. De totale waarde van de was €29,08, dus ik vind het een mooie korting. De meeste producten kan ik hier in huis wel gebruiken, maar de producten die zuivel bevatten geef ik weg. (Ik ben lactose-intolerant.) De Vis Taco mix moet in de oven, dus die bewaar ik even tot ons nieuwe fornuis er is. Met de Radler kan ik mijn lief vast wel blij maken als we in het zonnetje op het balkon zitten. Ik vind het een fijne box en mocht er een nieuwe komen, dan lever ik weer mijn spaarkaart in.

 

***Spaar jij ook al met Scoupy?***


2 thoughts on “Unboxing| Scoupy Koken zonder gedoe box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.