Unboxing Lip Monthly Bag Oktober

Lip Monthly bag oktoberDeze beauty box / beauty bag kwam ik een tijdje geleden tegen in een blogpost van Northflix. Nadat zij haar bestelling had gedaan, mocht ze haar lezers een kortingscode geven, waardoor de Lip Monthly bag  nog maar $5 zou kosten, inclusief verzendkosten. Natuurlijk wilde ik het dan ook wel proberen en ga ik jullie nu laten zien wat ik voor die $5 kreeg en wat de werkelijke waarde van de producten is.

Lip Montly oktoberDe inhoud van de Lip Montly bag viel me helemaal niet tegen. Een make-uptasje, 2 lipsticks, een lipgloss en een lippotlood. Zonder naar de waarde van de producten te kijken wist ik dat ik het geld van de aanschaf er al dubbel en dwars uit had. Het merk Hikari kende ik al uit de Styletone Box van vorige maand en over hun blush was ik minder tevreden. Nu was ik heel benieuwd wat ik dan van hun lipstick zou vinden.

Hikari Lipstick Romance t.w.v. $13

Ik was helemaal niet ontevreden over deze lipstick, ik vind hem zelfs geweldig. Met het swatchen voelde het wat stroef, maar ik vind het een prachtige nude kleur die ik vast heel vaak ga dragen. Het is een shine lipstick met een klein glimmertje. Dit is er eentje die ik elke dag kan dragen, zonder dat het meteen te feestelijk gaat uitzien, maar die wel je “doordeweekse” look versterkt.

Be a… Bombshell Lipstick Baroness t.w.v. $6

Dit is een lipstick in een betaalbare prijsklasse, die toch heel luxe aanvoelt. De kleur Baroness is misschien net even te donker voor mij, maar altijd leuk voor een feestje. Met kerst hoef ik dus geen lipstick meer uit te zoeken, dit gaat hem worden. Het is een matte lipstick, waardoor de donkere tint niet teveel van het goede wordt.

Laritzy Lip Pencil Deep Orchid t.w.v. $18

Deze lippotlood van Laritzy heeft een kleur die een beetje richting fuchsia gaat. Bij het swatchen kon ik mooie lijntjes trekken en was hij makkelijk aan te brengen. Topper dus!

Cargo Cosmetics Lipgloss Sahara t.w.v. $16

Deze lipgloss is een nude variant met een glittertje. Wat mij betreft is hij leuk als je weinig tijd hebt en toch snel iets op je lippen wil aanbrengen. De glitter is duidelijk genoeg, maar de kleur is niet heel duidelijk.

De waarde van deze box

De totale waarde van de lipproducten  box is $53 en dat vind ik de moeite wel waard.

Lip Monthly

Ik mocht jullie van Lip Monthly dezelfde aanbieding doen, een Lip Monthly bag voor $5  in plaats van $12,95 , maar helaas zijn ze tijdelijk gestopt met het aannemen van nieuwe abonnees uit Nederland. De abonnees die ze op dit moment in Nederland hebben, mogen wel lid blijven, maar betalen vanaf komende maand wel verzendkosten, waardoor het totaalbedrag rond de $16,95 komt te liggen. In de toekomst is het wel de bedoeling dat deze box weer wereldwijd verkrijgbaar is.

 

Kende jij Lip Monthly al? En wat vind je van de producten?

Deze Bewaren

Bewaren


10 thoughts on “Unboxing Lip Monthly Bag Oktober

  1. Jammer dat ze geen nieuwe abonnees aannemen.
    Ik vind het potlood en de Bombshell lipstick heel tof!
    Thanks voor het noemen van mijn blog!

  2. Wat lijkt mij dit een leuk abonnement, wan tik ben dol op lipproducten. Zo jammer dat ze tijdelijk geen nieuwe abonnees uit Nederland aannemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.