Uit in Rotterdam | Ik Wil Met Je Dansen!! (& Winactie !!!!)

Ik wil met je dansen!! flyer

Op 6 April is het eindelijk zover!!! De eerste editie van Ik Wil Met Je Dansen!!  Dit is het feestje waar je absoluut bij wil zijn, want het wordt een avondje losgaan op de beste dansplaten. Lees snel verder voor meer info en maak meteen kans op 2 plekken op de gastenlijst!

Ik Wil Met Je Dansen!!

Ik Wil Met Je Dansen!! is het nieuwste event in Rotterdam. De organisators hebben jarenlang ervaring in de underground scene en gaan nu proberen om de rest van de wereld ook te veroveren met hun feesten. Dit is een event vol positiviteit met muziek waar je wel op moet bewegen, vandaar natuurlijk de naam. Er is veel variatie in muziek en stijl en daar zijn de dj’s ook speciaal op uitgezocht, zodat het feest een succes wordt voor iederen.

Ted Hausmagger

Als je vroeger naar de VPRO keek, dan weet je natuurlijk wel wie Theo Wesselo is. (Rembo & Rembo) Tegenwoordig treedt Theo op als Hausmagger en is zo mogelijk nog populairder geworden. De organisatie is dan ook heel trots dat ze deze artiest hebben weten te strikken om de avond nog specialer te maken met enkele van zijn liedjes en gedichten.

DJ’s

De dj’s komen bij elkaar uit verschillende stromingen om er een tof feest van te maken en ze zorgen voor de nodige variatie. Zo zal Donderwolkje muziek draaien van de Beastie Boys tot Die Antwoord en zo’n beetje alles wat je daar nog tussenin kan gooien, terwijl DJ Ibrahim Kazoo, ook bekend als  Logosamphia, het feestje weer een volledig nieuwe wending geeft. JSSN en I Fucked a Friend from Tiësto maken de avond dan compleet.

Roodkapje Rotterdam

Ik Wil Met Je Dansen!! begint om 21.30 uur op vrijdag 6 april in de nieuwe Roodkapje Rotterdam.  De entree bedraagt 7 euro per persoon. Kaartjes zijn te koop aan de deur.

Winactie

Wil jij graag gratis met een vriend of een vriendin naar dit event? Dat kan zomaar gebeuren, want er zijn 2 gastenlijsttickets te winnen!!! Daar hoef je helemaal niet zoveel voor te doen. Ga naar de Facebook pagina van dit event (KLIK HIER) en geef aan dat je interesse hebt in het event of geef aan dat je gaat. Laat onder het vastgezette winactiebericht een berichtje achter waarin je de organisatie laat weten op welke plaat jij met ons wil komen dansen.

Als je het event deelt op Facebook met de hashtag #IkWilMetJeDansen, dan vinden ze je superlief!

Op woensdag 4 april wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook.


One thought on “Uit in Rotterdam | Ik Wil Met Je Dansen!! (& Winactie !!!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.