Unboxing| Scoupy Koken zonder gedoe box

Sinds een tijdje gebruik ik de Scoupy app, waar ik al leuke kortingen en fijne gratis producten mee kon scoren, maar Scoupy Sparen was nog helemaal nieuw voor me. Ik spaarde de Scoupy Koken zonder gedoe box bij elkaar en die unbox ik vandaag voor jullie.

Continue reading

Ik blog weer! Welkom terug allemaal!

Ik blog weer

Hey Allemaal, zoals jullie zien ben ik er weer! Het heeft een tijdje geduurd, maar ik blog weer. Sinds mijn laatste post in juli 2018 was het hier ontzettend stil en toch heb ik niet stilgezeten. Wie me op Twitter volgt, is al een beetje op de hoogte, maar voor de rest van de mensen zal ik een beetje meer uitleg geven.

Continue reading

Snel afvallen | Mijn beste tips

snel afvallen

Bijna elke vrouw wil in de zomer snel afvallen. Nog even op het laatste moment voor je op vakantie gaat, zodat je bikini net wat mooier zit. Ik ben zelf altijd al een curvy vrouw geweest en dat vind ik helemaal geen probleem, maar er komt een punt waarop ik merk dat ik mezelf leuker en gezonder vind als er een paar kilootjes af zijn. Ik heb al heel veel geprobeerd en er zijn een paar dingen die echt werken. Daarom dit keer een blog over de do´s en don´ts om snel en blijvend af te vallen.

Continue reading

Review | Verliefd op mijn nieuwe industriële lamp!

Lumidem Dyce industriële lamp

Ik ben niet alleen gek op verhuizen, maar ik verander ook vaak van interieur. Ik hou van opvallende items en op het moment ben ik weg van industrieel met een twist. Daar horen lampen natuurlijk ook bij en daarom koos ik deze mintgroene Industriële Lumidem Dyce lamp uit, waar ik jullie graag meer over wil vertellen.

Continue reading

Zelfafnameset Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker

Zelfafnameset Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker

Het Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker is iets dat heel dicht bij mij staat. In 2009 kreeg ik de schrik van mijn leven toen het helemaal mis was. Ik moest daar zelf achter komen, omdat ik nog te jong was om mee te doen aan het onderzoek. In de tussentijd heb ik veel gesproken met vrouwen die om welke reden dan ook geen uitstrijkjes laten maken en ik vind dat doodeng. Vandaar dat ik dit keer de thuistest deed, zodat ik jullie kan laten zien hoe makkelijk het is om zelf op je gezondheid te letten.

Continue reading

Feestweek dag 5 | Flying Tiger zomerpakket ***Gesloten***

Flying Tiger

Het is dag 5 van de winweek ter ere van het 2,5-jarig bestaan van Mara Tegendraads en daarom wil ik een van jullie gaan verrassen met een Flying Tiger zomerpakket! Flying Tiger is een van mijn favoriete winkels en is vooral bekend in de Randstad.

Continue reading

Feestweek dag 4 | Queen of Rings Piercing & Tattoos winactie ***GESLOTEN***

Queen of Rings

Omdat Mara Tegendraads 2,5 jaar bestaat en Queen of Rings pas is verhuisd naar een prachtig nieuw pand heb ik vandaag een geweldige winactie voor jullie!!! Deze piercing-en tattooshop is al ruim 19 jaar een begrip in Rotterdam en dat is natuurlijk niet voor niks. Lees snel verder om te zien welke toffe prijs ik aan een van jullie mag gaan weggeven!

Continue reading

Feestweek dag 3 | Delete Waxing Hillegersberg winactie ***GESLOTEN***

Delete Waxing Hillegersberg

Op dag 3 van de Feestweek mag ik een van jullie gaan verrassen met een cadeautje van Delete Waxing Hillegersberg Rotterdam. Een paar maanden geleden ontdekte ik deze geweldige waxing salons en het is een van mijn favorieten.

Continue reading