Trekpleister Shoplog | Haarverzorging en douchecrèmes met hoge korting

Trekpleister ShoplogHet was weer de hoogste tijd om mijn haren te verven, aangezien ik weer een paar van die stomme antiekblonde haren tussen mijn donkere haar vond. Toen ik bij Trekpleister aankwam, bleek er ontzettend veel in de reclame te zijn. Wat ik allemaal kocht, laat ik zien in dit Trekpleister Shoplog.

Trekpleister Shoplog

Syoss Salonplex permanente haarkleuring Donker Goudbruin

Syoss Salonplex permanente haarkleuring Donker Goudbruin 1+1 gratis

Ik heb nog geen idee hoe dit gaat uitpakken, maar de keren dat ik Syoss gebruikte was ik niet ontevreden. Ik kocht 2 pakken die ik ook zeker nodig zal hebben om alles te dekken. De aanbieding was 1+1, waardoor ik maar €12,75 betaalde i.p.v. €25,50.

 Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Oil Elixir masker & Gliss Kur Oil Nutritive  Anti-Klit Spray

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Oil Elixir masker & Gliss Kur Oil Nutritive  Anti-Klit Spray 1+1 gratis

Door al het verven is mijn haar er niet echt op vooruitgegaan en ik moet het goed onderhouden. Borstel ik het een dag niet goed door, dan ontstaat er op mijn achterhoofd een soort gigantische dreadlock, die er maar moeilijk uit wil. Om mijn haren extra goed te verzorgen kocht ik dit dit masker om mijn haren mee te repareren, speciaal voor overbelast haar en om mijn haar goed te kunnen doorkammen nam ik ook de anti-klitspray met keratine serum en olie mee. De normale prijs van het masker is €8,15 en van de anti-klit is de normale prijs €6,09. Ik betaalde €7,12.

L'Oreal Elvive Extroardinary Oil voedende shampoo en crèmespoeling

L’Oreal Elvive Extroardinary Oil voedende shampoo en crèmespoeling 2 voor 6 euro

Deze shampoo en crèmespoeling van Elvive heb ik nog nooit eerder geprobeerd, maar ik was er wel benieuwd naar. Extraordinary Oil producten zijn bevatten ” 6 Oliën van kostbare bloemen”en zijn speciaal voor droog haar. Het klinkt allemaal wel sjiek en normaal vind ik ze ook niet goedkoop, maar voor deze prijs wilde ik ze best eens testen. De shampoo kost normaal €4,49 en de crèmespoeling €4,95. De korting was €3,44. Ik heb ze ondertussen getest en ze doen wat ze beloven. Zacht dooorkambaar haar, zonder dat het zwaar wordt of gaat hangen.

TreacleMoon Wild Cherry Magic Bath & Shower Gel en Watermelon Splash Creamy Shower Mouse

TreacleMoon Wild Cherry Magic Bath & Shower Gel en Watermelon Splash Creamy Shower Mouse 2 voor 4 euro

Okay, nu moet ik even mijn woorden terugnemen. Door het irritante volg- en ontvolgspel van TreacleMoon op Instagram, had ik eigenlijk gezworen dat ik nooit meer iets van ze ging kopen. En nu deed ik het dus toch. Ondanks hun slechte social media management hebben ze wel heel fijne producten en ik kon het niet laten liggen voor dit geld. De douchegel kost normaal €4,95 en de mouse €5,95. De korting van €6,90 maakte ook wel veel goed.

Rexona Motion Sense Aloë Vera & Cotton Dry 2 voor 4 euro

Sinds ik Rexona heb ontdekt, wil ik eigenlijk geen andere deo meer. Dit is de enige deo die voor mij doet wat hij heeft beloofd en het mooiste is dat hij niet prikt als je hem meteen na het scheren van je oksels aanbrengt. Ik kies altijd voor rollers. Ik weet dat een spray waarschijnlijk hygiënischer is, maar een roller is vriendelijker voor de natuur en voor jezelf. Normaal kosten ze €3,35 en €3,39, waardoor ik nu €2,74 korting kreeg.

Colgate Max Fresh Intense Foam

Colgate Max Fresh Intense Foam 50% korting

Deze tandpasta heb ik al vaker gebruikt en nadat ik er een beetje aan gewend was, vind ik hem heel fijn. De eerste paar keren poetsen voelt de foam wel een beetje gek, maar dat is snel weer over. Hij lag dit keer in het schapje met afgeprijsde producten en ik nam hem mee voor in de voorraadkast. Normaal kost hij €3,05 en nu kreeg ik €1,53 korting.

 

Alles bij elkaar had ik zonder korting €69,87 moeten afrekenen, maar na aftrek van de korting bleef er nog maar €36,84 over. Ik kan zo blij worden van zulke kortingen!

 

Shop jij ook meestal met korting en let je op de reclame???

 


One thought on “Trekpleister Shoplog | Haarverzorging en douchecrèmes met hoge korting

  1. Mooie items heb je gescoord. Ik heb hetzelfde met treacle moon en had laatst toevallig dezelfde combo aan douche producten toch maar gescoord.
    Syoss pakt meestal wel goed uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.