Tastea review – Elke dag goed beginnen!

Tastea energy boost

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van Tastea met de vraag of ik een van hun producten zou willen proberen. Nadat ik hun website had bekeken werd ik enthousiast en natuurlijk wilde ik een product proberen. Ik koos voor de Tastea Energy Boost, omdat ik altijd wel wat extra energie kan gebruiken.

Wat is Tastea?

Tastea is een merk met 100% natuurlijk en gezonde blends. Deze kruidenthee is een ondersteuning voor een gezonder, fitter en gezonder leven. Hun motto is “Taste The Good Life.” Er zijn verschillende varianten online te koop, zoals de 30 dagen Detox, Bun in the Oven zwangerschapsthee, Mama’s Milkshake borstvoedingsthee, Make your Bedrock libido verhogende thee en Energy Boost thee.

Tastea Energy Boost

tastea energy boost

Ik koos de Tastea Energy Boost, omdat je als je chronisch ziek bent altijd wel wat extra ondersteuning kan gebruiken en de omschrijving op de website me aansprak.

“Dé blend wanneer je meer uit je dag wilt halen! Energie hebben is een belangrijk onderdeel om je goed, gelukkig, fit en onverslaanbaar te kunnen voelen. Pep je energielevel op een 100% natuurlijke wijze op met de Energy Boost thee. Haal de energieke jij in je naar boven en taste the goodlife!”

Energie Boost geeft meer energie, helpt omgaan met stress, geeft een vitamine boost, helpt ontspannen en kan de mentale gezondheid verbeteren.

Ingrediënten:

 • Groene Mate
 • Groene rooibos
 • Sinaasappel schil
 • Natuurlijke smaakstoffen
 • Sinaasappel stukjes
 • Blauwe korenbloem
 • Kaasjeskruid
 • Gele goudsbloem blaadjes
 • Saffloer blaadjes

Mijn ervaring met Tastea

tastea

In het pakketje dat ik ontving zaten een pot Tastea Energy Boost van 125 gram en een speciale Tastea theebeker. Ik vond de pot al erg stylish. Je hebt meteen al het gevoel dat je heel goed bezig bent en dan ben je nog niet eens begonnen. 😉 Bij het openen van de pot ziet het er al lekker uit met al die kleurtjes en het ruikt heerlijk.
Ik heb de thee toegevoegd aan mijn ontbijt, omdat me dat het beste tijdstip van de dag leek om te beginnen met wat extra energie.
Je schept ongeveer 3 gram thee in de theebeker, waarna je er het kokende water overheen giet. Door het zeefje dat je los in de beker kan plaatsen, kan je drinken zonder last te hebben van de losse thee.
De thee moet ongeveer 10 minuten trekken en in de tussentijd wordt het afgeraden om de deksel erop te doen, vanwege de druk door de hete stoom.
De thee smaakt geweldig! Je hebt er geen suiker, honing of zoetjes bij nodig, omdat het op zichzelf al zoet genoeg is zonder te overheersen.

Werkt het?

Ik heb het idee dat ik inderdaad uitgeruster ben en beter uit bed kan komen. Helaas heb ik in de testperiode flink de griep gehad die nog steeds niet helemaal voorbij is. Ik denk dat ik er meer energie van zou hebben gekregen als dat niet het geval was geweest. Toch ben ik ondanks de griep elke dag op geweest en heb ik zelfs nog wat kleine taken in huis kunnen doen. Ik ga in elk geval door met het drinken van Tastea, niet in de laatste plaats omdat het gewoon ontzettend lekker is.

 

 

Kenden jullie Tastea al?

 

 


3 thoughts on “Tastea review – Elke dag goed beginnen!

 1. Ik ben de Detox thee aan het proberen, erg lekker en die beker is echt superhandig! Maar ik lees nu de reden waarom ik mijn mond bijna heb verbrand: dat de deksel er niet meteen op mag… oeps

  • Oeh, ja dat is inderdaad gevaarlijk! Ik moet zeggen dat de thee ook echt lang warm blijft in de beker, die kan ik met gemak een uurtje laten staan en dan is het nog steeds goed drinkbaar.

 2. Ik heb er wel van gehoord. Ik vind het ook moeilijk om te bepalen of sommige producten meer energie geven. Vaak spelen meerdere factoren mee.
  Maar deze thee klinkt wel heel smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.