Spam je blog! (en social media)

spam-909485

Ik volg al heel wat blogs, de meesten gewoon via WordPress of Bloglovin’ , maar er is altijd plaatst voor leuke nieuwe blogs. Als ik een leuke blogger heb gevonden, dan kan ik daar de hele dag vrolijk om zijn. Vandaag is het maandag, dus iedereen kan wel wat extra vrolijkheid gebruiken, dus jullie mogen je link komen spammen!

Spam je blog

Normaal gesproken is spam niet zo leuk, maar dit keer mag het! Natuurlijk mag je ook gewoon spammen als ik je al volg, zodat andere mensen je blog ook kunnen ontdekken. Misschien heb je wel een heel leuke webshop, dan mag je ook je link spammen. Je hoeft geen nieuwe blogger te zijn, als je al lang bezig bent zijn nieuwe bezoekers ook tof.

De Spam Regels:

 • Niet meer dan 1 link in je tekst, anders kom je automatisch in de spambox terecht.
 • Gebruik voor social media gewoon je nickname/gebruikersnaam en geen link.
 • Vermeld  waar je blog over gaat, je leeftijd en waarom  mensen je zouden moeten volgen.
 • Verder geen regels, je mag helemaal los!

Succes met spammen en een fijne maandag allemaal!

day-996932.jpg

Ow enne, volg je mij al op social media? Je vindt me op Facebook, Twitter, Instagram en Google+.

Bewaren


12 thoughts on “Spam je blog! (en social media)

 1. Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!

  Kris

 2. Samen met Miranda ( en gastbloggers) schrijf ik op:

  https://thuisleven.com/

  Daar houden we de lopende geld-terug-acties bij en delen we bespaartips.
  Thuisleven heeft net haar 1e blogverjaardag gehad en inmiddels schrijven we reviews over Dagjes Uit, Spellen, Films, Boeken en Recepten. Eigenlijk alles wat er in je Thuisleven voorbij komt.

  We zijn trouwens nog op zoek naar een blogger die in de mogelijkheid is in centraal Nederland (pers) evenementen voor ons te bezoeken.

  Groetjes Linda a.k.a. Lmcmr

 3. Ik ben Helga, al 48 en blog voor vrouwen met een huishouden op http://www.waarismam.nl.
  Over het dagelijkse leven van moeders, meestal 40+, met net zoals ik veel pubers in huis. Heel andere zaken dan die hier voorbij komen. Leuk dat je dit mogelijk maakt.
  Ik wens je een hele fijne week.

 4. Hey! Mijn naam is Daria en sinds kort heb ik een blog over beauty, lifestyle en gewoon alles wat ik leuk vind! Ik heb nog niet veel followers maar het komt nog wel 😉 mijn blog heet polishbeautysite.wordpress.com Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje ging nemen op mijn blog! Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.