Shoplog | Slippers en gedoe | Adidas & Fila

Adidas en Fila slippers

Een paar weekjes geleden pakte ik mijn oude slippers en die waren helemaal stuk, omdat onze Bundy erop had zitten kauwen. Tijd voor nieuwe natuurlijk en ik zocht online een nieuw paar uit. Helaas verliep dat ook niet helemaal volgens plan.

Slippers en gedoe

Omdat mijn oude slippers echt niet meer toonbaar waren, bedacht ik me dat ik een paar witte Adilette slippers wou hebben. Ik zocht en vond ze bij Perry Sport. Ik bestelde ook meteen 2 paar Fila teenslippers, omdat die in de aanbieding waren. Twee voor de prijs van één. Mooie deal dacht ik. Voor de Adidas slippers betaald ik €24,95 en de Fila slippers kostten €7,99 samen.

In eerste instantie kwam alleen het pakje met de Adidas slippers in de verkeerde maat aan. Geen probleem dacht ik, die ruil ik wel even. Helaas is de retour policy van Perry Sport echt volkomen bagger. Je mag ruilen in de winkel, maar dat mag dan geen outlet zijn. Je mag ze ook retour sturen, maar dan betaal je zelf de €6,95 retourkosten. De winkels bleken hier ook nergens meer te liggen in het Zuiden, op een outlet in Heerlen na. Uiteindelijk zou ik dan moeten betalen voor een paar slippers waar ik niks aan had, dus besloot ik ze op Marktplaats te verkopen voor €20,00 en mijn verlies te pakken. Een paar dagen later kreeg ik wel een reactie van Perry Sport dat ik de retourkosten van ze terug kon krijgen, maar dat was toen helaas al te laat.

De week erop kwamen wel de Fila teenslippers in de juiste maat aan, waar ik heel blij mee ben. De maat die ik heb besteld klopte met mijn eigen maat, ze zitten prettig tussen mijn tenen en ze lopen lekker.

Adidas Slippers van Zalando

Helaas waren de witte Adilette slippers daarna nergens meer in mijn maat te vinden, dus nam ik een kijkje bij Zalando, waar ik eerder al gekocht had. Zalando heeft wel een heel fijne retour policy en momenteel hebben ze zelfs een actie waarbij ze gratis de retourproducten aan huis komen ophalen, dus ik liep geen risico met een aankoop bij deze webshop.

Ik zocht dit keer een paar rood/witte Adilette en een paar oldschool originals met blauw/witte kleur uit en bestelde maar gelijk een maatje groter dan mijn normale maat. Binnen enkele dagen kwamen ze al aan en ze pasten nog ook! Ik was helemaal vergeten hoe lekker die dingen zaten. Op het blauw/witte paar krijg je momenteel 30% korting en daardoor betaalde ik maar €24,95.

Zalando saved the day!

Gelukkig is Bundy nu helemaal over het kapotmaken heen, maar slippers blijven toch wel heel erg interessant.

rode Adilette slippers

 

Wat vind jij van de badslipper-trend???


3 thoughts on “Shoplog | Slippers en gedoe | Adidas & Fila

  1. Ik laat de badslippertrend aan mij voorbij gaan. Zoals het woord al zegt, het zijn badslippers en niet iets om mij buiten te lopen. Ik kan er niet aan wennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.