Shoplog Primark Eindhoven mei 2016

20160501_174642Afgelopen zondag gingen wij een dagje naar Eindhoven om een ziek familielid op te zoeken. Omdat ik er toch in de buurt was, ging ik weer een kijkje nemen bij de Primark. En daar kan ik nooit met lege handen vertrekken.

Primark Eindhoven

Make-up

Ik nam eerst een kijkje bij de make-up en stopte dit bronzer palette in mijn mandje. Het palette ziet er mooi uit en heeft een grote spiegel.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Zweinstein Flip Flops

Daarna ging ik een kijkje nemen op de laagste verdieping, waar de schoenen, nachtkleding en accessoires zich bevinden. Helaas waren veel schoenen in mijn maat uitverkocht, maar ik kocht toch 2 paar sneakers (zwarte in laag model en een paar donkerblauwe leatherlook hoge), een paar Zweinstein-flipflops en op de woonafdeling dit kleine schilderijtje met tekst.

Mason Jar

Omdat ik nog steeds geen cola light drink (ik hou het toch goed vol) heb ik een extra glazen beker met rietje gekocht, zodat ik ‘s avonds meerdere detox-watertjes kan maken voor de volgende ochtend.

Horen, zien en zwijgen

Ik wou al een tijdje een leuke zwarte rugzak kopen, omdat ik altijd met een veel te volle tas loop rond te zeulen en een rugzak me beter voor mijn rug en schouders leek. Deze rugzak viel me meteen op, omdat we een kleine “Horen, Zien en Zwijgen” collectie in huis hebben en deze rugzak ging ook mijn mandje in. Bij de kassa bleek dat hij voor de helft van de prijs mee naar huis mocht.

Kleding

Een leuke spijkerrok had ik niet meer en ik vond dit model met knopen erg tof. Het heeft een beetje een vintage uitstraling. Ik wist meteen waar ik de rok mee wou combineren, dus die ging zonder te twijfelen mee.

Ik draag vanwege de HS regelmatig leggings met een jurkje of lange trui. Deze lange trui / sweaterdress  heeft aan de achterkant een lange rits, die je dicht kan dragen, of juist off-shoulder met de rits open. Ik heb hem al gedragen en hij zit geweldig lekker!

In de zomer loop ik graag in jurkjes en dit midi-jurkje is makkelijk te combineren met zo’n beetje al mijn schoenen en jasjes. Niks speciaals, wel heel makkelijk om te hebben. Zeker op dagen dat je niet weet wat je aan moet trekken. Ik kocht ook nog wat sneakersokken/voetjes van (ja, alweer) Harry Potter en Alice in Wonderland.

Mijn laatste aanschaf was dit jaren 70 look t-shirtje met Johnny Cash er op. Ik ben een groot fan van zijn muziek en het is ook niet mijn eerste Johnny Cash t-shirt. Als ik iets tegen kom van “The Man in Black” , dan wil ik het hebben ook.

Ik ben dit keer onder mijn budget gebleven, voornamelijk omdat ik qua broeken opeens tussen 2 maten in zat en de een te los en de ander te strak was. Dus helaas, geen broeken dit keer.

 

Vind jij het ook moeilijk om de Primark met lege handen te verlaten? En moet je ver reizen om er te komen, of heb je er eentje in je buurt? Ik vind het leuk als jullie laten weten wat jullie van mijn aankopen vinden!

 

 


0 thoughts on “Shoplog Primark Eindhoven mei 2016

    • Dankjewel! Het wisselt bij mij nogal eens. De ene keer ga ik met tassen vol de deur uit, de andere keer vind ik er helemaal niks aan en koop ik hooguit wat ondergoed en een t-shirtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.