Shoplog Designer Outlet Roermond

Outlet Roermond

Dankzij Glamour mocht ik een dagje gaan shoppen in de McArthurGlen Designer Outlet in Roermond en ik had ontzettend veel geluk in de sale. Ik ging shoppen voor een jeans, maar kwam natuurlijk met heel andere dingen thuis.

Designer Outlet Roermond

Al sinds ik in Roermond op school zat, ga ik graag naar de Designer Outlet. Het is een dorpje op zich, met heel veel verschillende merken. Vaak is het er zo druk vanwege de koopjes, dat je bij winkels als Gucci in de rij moet staan om naar binnen te mogen, terwijl de beveiliger telkens groepjes naar binnen laat gaan. Dat trekt mij dan weer totaal niet, om in de rij te staan om iets te mogen kopen. Ik ga dan liever naar winkels zoals Converse, Nike, Puma, Diesel etc. Dit keer had ik het geluk dat ik van het tijdschrift Glamour een gift card kreeg en die wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk opmaken.

Converse sneakers voor een tientje

Ook al ging ik eigenlijk naar de outlet voor een nieuwe jeans, ik kon het toch niet laten om even de Converse store binnen te lopen. Wat zijn dat toch heerlijke sneakers. Natuurlijk liep ik (de extreme koopjesjager) meteen naar het rek met de sale producten en daar stonden deze geweldige sneakers in mijn maat. Het waren de laatste, dus ik moest snel beslissen en na het passen wilde ik ze het liefste niet meer uittrekken. Met aftrek van de korting en de gift card van Glamour betaalde ik nog maar 10 euro voor mijn nieuwe favoriete schoenen!

L’Oreal / Essie

Essie winter

Nadat mijn shoptegoed op was, leek het me wel verstandig om geen kledingwinkels meer binnen te lopen en dus liep ik de L’Oreal shop binnen, alleen om even te kijken. Daar kwam ik deze winterse set van Essie tegen en ik vond het donkergroene kleurtje zo mooi dat ik de set niet kon laten liggen. Deze was afgeprijsd naar €7,50 en dat is natuurlijk een koopje voor 3 Essie lakjes. Omdat ik de laatste tijd weer wat meer met mijn haren doe, besloot ik deze gel voor €1,50 ook mee te nemen.

The Body Shop voor de allereerste keer

The Body Shop Giftset Coconut

Omdat ik toch al iets gekocht had, dat ik eigenlijk helemaal niet nodig had, stapte ik voor de allereerste keer The Body Shop binnen. Heel stom eigenlijk, dat ik daar nog nooit was geweest, want ik vind het er geweldig. Alles ruikt er lekker en de producten hebben een mooie luxe uitstraling. Deze Coconut giftset was afgeprijsd van €22,- naar €11,- en dat vond ik een mooie prijs. Ik ga zeker nog vaak terug!

Via deze link kan je precies zien welke winkels er allemaal in de outlet liggen. Er is eigenlijk voor iedereen wel wat te beleven.

Natuurlijk hebben we ook nog even ongezond zitten doen bij MacDonalds, maar dat was helaas al voordat we zagen dat er ook een Aziatisch restaurantje in de outlet is, waar we de volgende keer gaan eten. Bij de MacDonalds kregen we met onze VIP -kaart nog 10% korting. 🙂

 

Ben jij al ooit in de Designer Outlet in Roermond geweest, of ga jij misschien liever naar de outlet in Maasmechelen?

 


5 thoughts on “Shoplog Designer Outlet Roermond

  1. Ik woon in Roermond en ga er dus wel eens heen. Maar niet op de drukke momenten, dan kun je er over de koppen lopen.
    Mij is opgevallen dat zelfs de nieuwere collectie uit de gewone winkels daar te koop is. Zo vond ik in Hasselt bij Swarovski een prachtige ketting, over de €200,00. In Maastricht bij Swarovski was deze rond de €200. In Roermond stad idem dito en in het Outlet rond de €140.
    Dit was wel heel opvallend, sinds we zo’n prijsverschil gemerkt hebben zijn we er iets vaker te vinden.

    Maasmechelen is ook super leuk, veel minder druk ook en met een zeer exclusieve sieraden shop uit Engeland. Maasmechelen is wel een stuk kleiner, maar iets verderop liggen dan weer andere zaken zoals Decathlon.

    P.s. Wellicht wel grappig om te weten dat ik er bijna nooit kleding koop, dat past me haast nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.