Shoplog Aliexpress Nail Art editie

Shoplog Aliexpress Nail Art editie

Ik vind het altijd geweldig om bij andere bloggers naar nail art te kijken en daarom wilde ik het ook zelf eens proberen. Het leek me verstandig om eerst eens uit te zoeken of het mijn ding wel is en daarom kocht ik een voorraadje bij Aliexpress. Ik had natuurlijk wel al eens stickers of folie gebruikt, maar stempelen en liquid tape was nog helemaal nieuw voor me.

Aliexpress Nail ArtAliexpress Nail Art

Ik kocht van alles en nog wat, vooral omdat het goedkoop was en ik meerdere stempels wilde testen.

Shopping list:

 • Harry Potter stempelplaat €0,35
 • Bloemen stempelplaat €0,95
 • Bokkenpootje €0,17
 • Tiny liner kwastje €0,21
 • Puntjes pen €0,28
 • Transparante stempel met stempelplaatje €1,26
 • Spons stempel met extra sponsjes €0,25
 • Roze stempel met schraper €0,39
 • Liquid tape €0,82
 • Nepdiamantjes €0,61
 • Stickervelletje met roosjes €0,15

Alles bij elkaar betaalde ik maar €5,44 en dat is maar goed ook. Er waren enkele koopjes bij, maar ook heel wat miskopen die direct de prullenbak in mochten.

Miskopen

Het stickervelletje bleek gewoon een velletje met print te zijn. De stickers waren er niet af te krijgen en toen ik wat langer probeerde, scheurde ik het zo doormidden.
De 2 stempelplaten hadden amper groeven. Telkens als ik het had ingevuld met nagellak en het schrapertje gebruikte om de overtollige nagellak weg te halen, veegde ik zo het hele plaatje leeg.
De Tiny liner bleek niet zo tiny te zijn en het was ontzettend lastig om er een recht streepje mee te trekken.
De spons stempel liet alleen een sponseffect achter, maar geen stempelafdruk.
Diamantjes op mijn nagels blijkt niet zo mijn ding te zijn, maar verder waren die wel in orde.

Aliexpress Liquid tape
Redelijke aankopen

Het was de eerste keer dat ik liquid tape gebruikte. Om het een keertje te proberen is het een leuk product, maar niet geweldig.  Het is makkelijk aan te brengen en droogt snel. Nadeel vond ik dat het op sommige punten wat ging verschuiven en met weghalen kostte het op sommige stukjes wat moeite en ik moest het met een vijl weghalen. Volgende keer zal ik eens een duurder merk proberen.
Het stempelplaatje dat bij de transparante stempel zat had wel goede groeven en met de roze stempel en schraper lukte het wel.
De puntjes pen was ook niet slecht en liet best een leuk printje achter.

Conclusie

Het hele nail art gebeuren is niet zo mijn ding. Ik zal nog heel wat moeten oefenen en beter materiaal moeten aanschaffen, wil het wat worden. Het enige dat ik wel leuk vind zijn de “Fortuna Sittard” kleuren die ik gebruikt heb. Waarschijnlijk zou het ook wel hebben geholpen als ik de afgelopen week niet in de tuin had gewerkt en mijn nagels en nagelriemen in betere staat waren geweest. Er zat niks bij dat ik nog een keertje zou kopen.

 

Maak jij weleens nail art? En welke spulletjes zou jij aanraden?

 

 


7 thoughts on “Shoplog Aliexpress Nail Art editie

 1. Ik vind het bij anderen ook altijd zo leuk om te zien. Een paar keer heb ik “marble art” geprobeerd maar dat zag er niet uit. Ik moet dus ook hoognodig oefenen. Jammer van de miskopen, gelukkig was het niet te duur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.