Scheiden | Minder online deze maand

Scheiden

Ik zal maar meteen beginnen met de titel van deze blogpost. Mr. Tegendraads en ik zijn uit elkaar en we zijn bezig met het scheiden. Daarom komt er deze maand wat minder online. Ik wil er best een paar dingen over vertellen, want ik ben bijvoorbeeld weg uit Limburg, maar er zullen ook dingen zijn die gewoon netjes privé worden gehouden.

Scheiden

Toen wij trouwden had ik niet gedacht dat ik na 5 jaar weer zou gaan scheiden. Toch is dat precies wat we nu aan het doen zijn.

Nadat ik een paar dagen met vriendinnen was weggeweest, was ik bij thuiskomst niet meer op mijn gemak en besloot ik weg te gaan om er een tijdje op afstand over na te denken.

Rotterdam

Ik ben naar mijn beste vriendin vertrokken die in Rotterdam woont en daar ben ik nu nog steeds. Ik schreef al eerder dat Rotterdam voor mij altijd rust heeft gegeven en het mijn thuis weg van thuis was. Ik blijf ook in Rotterdam of er in elk geval in de buurt. Ik voel me opgelucht en gelukkig hier.

Op zoek naar woonruimte

Ik ben nu hard op zoek naar woonruimte, zodat ik mijn spullen en hondjes naar Rotterdam kan halen. Gelukkig wordt er goed voor de hondjes gezorgd, maar ik mis ze ontzettend. Mocht iemand tips hebben, dan hoor ik het graag.

Minder online

Er komen deze maand wat minder nieuwe artikelen online, omdat er heel veel te regelen valt en ik nu even wat minder tijd en energie in mijn blog kan stoppen. Zoals de meeste mensen die hier vaak komen wel in de gaten zullen hebben, is de unboxing van de Styletone Box van juli ook nog niet gedaan, maar die komt er zo snel mogelijk aan. Ik hoop dat ik nog wat meer online kan krijgen en anders maak ik komende maand gewoon een frisse start. Ik hoop dat jullie begrip voor de situatie hebben.

Tot snel, lieve mensen!!!

***Update 2020: Inmiddels gescheiden, de hondjes wonen nu bij mijn vriend en mij in ons nieuwe huisje. ***


25 thoughts on “Scheiden | Minder online deze maand

 1. Scheiden is nooit tof en zeker niet de makkelijkste weg, knap dat jullie hem toch nemen. Als je niet gelukkig bent moet je iets veranderen en heel stoer dat je dat doet. Sterkte en take your time!

 2. Jeetje… wat ontzettend klote zeg. Wat een rare tijd moet dit zijn.
  Ik wens jullie allebei heel veel sterkte… met uit elkaar gaan en alles regelen.

  Liefs

 3. Ondanks dat het( gelukkig!) zonder ruzie is gegaan blijft het niet leuk voor jou. Dikke digitale knuffel en heel veel sterkte met alles. X

 4. Wat een vervelende situatie. Scheiden is niet niks! Hopelijk is het allemaal snel geregeld op een fijne manier. Ik hoop dat je snel een plekje vindt voor jezelf en je hondjes.
  Veel sterkte de komende tijd!

  Groetjes Jolanda ( mama33😉)

 5. Hey meis je had het al een beetje verteld, maar nogmaals sterkte met de hele situatie. Hopelijk ligt er snel een woning in het verschiet en kun je de hondjes bij je hebben. Knuff Daisy

 6. Ik lees hier al een tijdje mee, en nu geef ik voor het eerst een reactie. Het klinkt als een zinnig besluit voor jou, maar dat maakt het afscheid nemen niet minder moeilijk. Veel sterkte, maar ook veel geluk toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.