Samenwerking & Media Kit

collaboration-1106196.jpg

Samenwerking

Bedrijven / PR-bureau’s

Ik vind het altijd tof om van jullie te horen. Ik blog over heel veel verschillende onderwerpen en daardoor is er ruimte voor heel uiteenlopende producten. Gaat het over beauty, kleding, gadgets of producten voor huisdieren? Dan zit je bij mij altijd goed! Verder vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen, zoals bijvoorbeeld supplementen die mijn leven als chronisch zieke eventueel kunnen verbeteren. Ik sta open voor reviews en advertorials. Reviews zullen altijd eerlijk zijn. (info@marategendraads.nl)

Rotterdamse bedrijven

Ik ben een nieuwe Rotterdammer, die het mooi vindt om nieuwe pareltjes te ontdekken. Ik ben altijd op zoek naar leuke uitjes en nieuwe winkeltjes. Heb jij een bedrijf of onderneming en vind je het leuk als ik een kijkje kom nemen, zodat ik je kan promoten? Stuur me dan gerust een berichtje, dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. (info@marategendraads.nl)

Collega-bloggers

Ik werk graag samen met andere bloggers. Heb jij een plekje over voor een gastblogger? Dan vind ik het heel leuk om dat plekje te vullen, mits het aansluit op mijn eigen interesses. Dat is natuurlijk belangrijk, omdat ik wel graag schrijf over dingen waar ik verstand van heb, of ervaring mee heb.

Als je interesse hebt in een samenwerking, een review, een advertorial, of me wil toevoegen aan een perslijst, dan vind ik het leuk als je contact opneemt via info@marategendraads.nl of via het contactformulier.

Media kit mei 2017

Media Kit Mara Tegendraads Mei