Review: XLS kuur afslankingsthee

XLS Kuur AfslankingstheeVan Viata mocht ik de XLS Kuur Afslankingsthee proberen. Dat kwam wel heel goed uit, want ondanks  het stoppen met frisdrank en gezonder eten was ik toch bijna 6 kilo aangekomen. Volgens de arts hoort dat erbij als je de medicijnen gebruikt die ik voor HS krijg. Nou ben ik nooit de magerste geweest en was ik zelf blij met mijn gewicht, maar met die extra kilootjes moet ik gaan oppassen. Ik was dan ook heel benieuwd naar deze theekuur.

XLS Kuur Afslankingsthee

Natuurlijk had ik de tv-reclames van XLS Medical wel op tv gezien, maar ik geloofde er nooit zoveel van. Deze thee heeft mijn mening wel een beetje veranderd. Het is een kuur van 20 dagen, waarbij je elke dag een kopje drinkt. De naam van de kuur vind ik zelf een beetje vreemd, want in principe ga je er geen extra vet van verbranden. Maar wat doet die kuur dan wel?

Deze kuur zorgt voor een betere spijsvertering en is vochtafdrijvend. Daardoor heb je een minder opgeblazen gevoel, houd je minder vocht vast en werkt je stoelgang beter. Ook belooft deze kuur te ontgiften.

Theezakje XLS

De werkzame bestanddelen in dit product zijn:

  • senna bladen
  • groene thee
  • berkenblad
  • venkel
  • sporkenhout
  • duizendblad
  • netelblad
  • hondroos
  • muntblad

De meeste van deze ingrediënten zijn voor mij herkenbaar en ik zag er dan ook geen kwaad in om het te proberen.
Je zet de thee gewoon met gekookt water en laat het zakje 3 minuten trekken.

Kopje afslankthee

Werkt het?

Ja en nee. Het stimuleert inderdaad de stoelgang, dus daar krijgt deze kuur alvast punten voor. Vochtafdrijvend, ja, volgens mij wel.

Maar slank je af van deze kuur? Nee, met deze kuur alleen kom je er niet. Deze kuur is prima ter ondersteuning van een gezonde levensstijl, waarbij je gezond eet en genoeg beweegt. Als je de thee op die manier wil gebruiken is het wat mij betreft een aanrader. Waar je bij andere thee die de stoelgang verbeterd nog weleens buikpijn kan krijgen of te vaak naar het toilet moet, valt het bij deze thee erg mee.

Ben ik afgevallen?

In de 20 dagen van deze kuur ben ik inderdaad een kilo kwijt. Ik ben natuurlijk ook actiever geweest, omdat ik bij mijn oom en tante aan het verbouwen ben en daardoor heb ik ook geregelder gegeten. Nog 5 kilo te gaan. 🙂

 

Heb jij weleens thee of supplementen gebruikt om af te slanken?

 

***Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.***

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


One thought on “Review: XLS kuur afslankingsthee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.