Review | Waterpik Water flosser in het roze!

Waterpik Water Flosser roze

Als je net als ik bang bent voor de tandarts, dan is het extra van belang om zo goed mogelijk voor je gebit te zorgen. Eerder kocht ik al een goede elektrische tandenborstel en dat maakte al heel veel verschil, maar met deze Waterpik Waterflosser WP-674 Ultra Professional ben ik wel heel goed bezig!

Waterpik Water Flosser

De Waterpik Water Flosser is een monddouche, waarmee je tot 99,9% van de tandplak kan verwijderen en die ook het tandvlees masseert. Het is veel effectiever dan flossen met een touwtje. Ik was een beetje sceptisch en het deed me toch een beetje denken aan een behandeling bij de tandarts, waar ik al niet zo gek op ben.

Maar goed, het ding was in het roze te koop en dat maakte al heel veel goed. Dat staat toch wat minder als een steriel ding uit een dokterspraktijk en daarom besloot ik het eens te proberen. In het roze zijn ze te koop bij Fonq voor €159,95 en momenteel is er een cashback actie, waarmee je €20,- terugkrijgt na aankoop. Bij Bol.com vind je ze ook goedkopere modellen, maar daar kon ik deze roze variant niet vinden.

Wat zit er in de doos?

Waterpik Water Flosser roze

Je vindt natuurlijk het apparaat zelf, met een reservoir waar je zowel water als mondspoeling in kan schudden. Het apparaat heeft verschillende standen die bij de verschillende opzetstukken horen. In het boekje met de beschrijving staat precies hoe en wat. Je kan ook wisselen tussen flos en massage.
De bijgeleverde opzetstukken zijn:

 • de klassieke Jettip voor algemeen gebruik
 • de Orthodontische tip voor beugels en algemeen gebruik
 • de Pik Pocket tip voor tandvleespockets en tussen de tandwortels
 • de Plaque Seeker Jettip voor kronen, implantaten, bruggen en algemeen gebruik
 • de Tandenborstel tip voor algemeen gebruik.

Het eerste gebruik

Waterpik Water Flosser roze

Het reservoir is makkelijk te verwijderen en te vullen. Het is belangrijk om bij het plaatsen van het volle reservoir er op te letten dat het goed aansluit. Ik heb alle opzetstukjes achter elkaar geprobeerd. Van de tandenborstel tip was ik niet zo erg onder de indruk en ik gebruik toch liever mijn elektrische tandenborstel. De andere opzetstukken deden hun werk prima. Je zet de tip op het machientje, maar dat mag je pas aanzetten als je het in je mond hebt. Doe je het te vroeg, dan spetter je alles nat.  Ja hoor, door schade en schande wordt men wijs en natuurlijk spetterde ik de hele badkamer vol. 😉 Er spuit meer water uit dan ik had verwacht en er zit genoeg druk achter, zonder dat het zeer doet aan je tandvlees.

Resultaten

Ik zal jullie de close-ups van mijn tanden besparen, want zo prachtig zijn ze niet. Maar de Waterpik Water Flosser heeft er wel voor gezorgd dat ze een stuk schoner zijn en lekker glad aanvoelen. Ik heb nog ijzeren staafjes achter mijn tanden, die mijn tanden al sinds mijn beugel op hun plaats houden en ook rondom die staafjes leek het allemaal een stuk schoner te zijn. Ik had al jaren aanslag tussen mijn voortanden en de tanden daarnaast, die de tandarts nooit goed genoeg weghaalde, maar met de Waterpik Water Flosser is het me gelukt om die aanslag weg te krijgen.  Ik vind dit apparaat een echte aanrader en ik zou hem zeker nog een keer aanschaffen.

 

Heb jij al ooit een water flosser geprobeerd??? En ben je misschien net als ik ook bang voor de tandarts, of ga je juist met plezier?

 

 


7 thoughts on “Review | Waterpik Water flosser in het roze!

 1. Wat een leuk apparaat. Ik dacht eerst even, voor ik las, dat het om iets voor in de keuken ging haha! Zo’n ding lijkt me wel heel fijn, dat gevoel van schone tanden nadat je bij de tandarts bent geweest.
  Josine onlangs geplaatst…trompet & bloemenMy Profile

 2. Klinkt positief! Ik heb geen moeite met de tandarts. Lig er nooit lang, sta meestal binnen 10 min weer buiten. Maar als het een keer langer duurt dan val ik vaak in slaap op de stoel.

 3. Ik ben ook niet echt dol op de tandarts. Flossen vergeet ik nog weleens, maar als ik het doe flos ik met een draadje. Dit ziet er sowieso erg leuk uit en lijkt mij ook wel wat. Nadeel misschien is dat je dan zo’n groot apparaat in de badkamer hebt staan.
  Batboy onlangs geplaatst…Een tropische verrassingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.