Review | Verliefd op mijn nieuwe industriële lamp!

Lumidem Dyce industriële lamp

Ik ben niet alleen gek op verhuizen, maar ik verander ook vaak van interieur. Ik hou van opvallende items en op het moment ben ik weg van industrieel met een twist. Daar horen lampen natuurlijk ook bij en daarom koos ik deze mintgroene Industriële Lumidem Dyce lamp uit, waar ik jullie graag meer over wil vertellen.

Mijn favoriete interieurstijl

Ik hou van drukke interieurs, waar oud met nieuw naast elkaar staat, er nog ruwe materialen te zien zijn en waar telkens iets anders in de spotlight staat. Felle kleuren gecombineerd met printjes en dat mag allemaal door elkaar. Een “rustige inrichting” is niet aan mij besteed, want mijn huis moet een afspiegeling zijn van mijn karakter. Ik koop graag spulletjes tweedehands en soms maak ik dingen zelf. Toch koop ik ook regelmatig nieuwe spullen gewoon in de winkel of online. Ik hou van opvallende kunst, maar ook van oude schoolplaten. Maar het belangrijkste in mijn interieur blijft de belichting, want die kan je combinatie maken of breken.

De perfecte staande industriële lamp

mintgroene industriële lamp

Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte industriële lamp en toen ik er eentje mocht uitzoeken bij Directlampen werd ik op slag verliefd op de houten vloerlamp Lumidem Dyce in de kleur mintgroen. Van de zachtere kleuren is mintgroen mijn absolute favoriet. Ik was op zoek naar een lamp die meerdere functies kon hebben in mijn huishouden en niet alleen als sfeerverlichting, maar ook als leeslamp kan functioneren. De driepoot vond ik niet alleen maar mooi, maar ook heel handig, want met de vleugelmoertjes kan je deze lamp makkelijk in hoogte verstellen. Het hoogst haalbare punt van de lamp is 1.60 m.

verstelbare driepoot industriële lamp

De kap die een iets weg heeft van een schijnwerper is gemaakt van metaal en glas. Het rooster zorgt ervoor dat de lamp nog wat meer industrieel is. De fitting is een E27 en je kan een peertje gebruiken met een vermogen tot 40 Watt. Ook de kap is aanpasbaar, want je kan hem zowel draaien als kantelen, waardoor de lamp nog meer mogelijkheden heeft. Het snoer heeft een lengte van 3 meter.

mintgroene industriële lamp

De lamp werd in 2 dozen bezorgd. De driepoot zat in de ene doos en de kap in de andere. Je moet bij aankomst de lamp zelf even in elkaar zetten, maar daar kan weinig aan misgaan. Ik had de lamp zelf binnen 2 minuutjes in elkaar staan, want er zat een goede handleiding bij en ik had er geen gereedschap voor nodig. De materialen zaten allemaal heel netjes ingepakt en de levering was heel snel. Een dag na mijn bestelling had ik de lamp al in huis. De lamp zelf vind je hier.  Deze lamp is nu met €30 korting te koop en dat is extra mooi meegenomen.

Hou jij ook van industriële lampen??? Of kies je liever voor iets anders? Laat gerust een berichtje achter!

 

*** Omdat ik weinig aan mijn huidige woonruimte mag veranderen, heb ik voor de foto’s gebruik mogen maken van het interieur van Eurotrash United.***


5 thoughts on “Review | Verliefd op mijn nieuwe industriële lamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.