Review | De nieuwe smaken thee van Nicole’s choice (& reminder winactie)

thee van Nicole's choice

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al meer over thee van Nicole’s Choice, maar vandaag heb ik nieuwtjes voor jullie! Mocht je het eerste artikel gemist hebben, klik dan hier. In dat artikel schreef ik hoe verslavend haar thee is  en toen Nicole me een berichtje stuurde dat er nieuwe soorten beschikbaar zijn, wilde ik die ook meteen proberen.

Thee van Nicole’s Choice

Alle losse thee van Nicole’s choice wordt zorgvuldig samengesteld en geselecteerd, zodat je thee koopt van de beste kwaliteit. Het is een gezonde thee, die vrij is van E-nummers, geraffineerde suikers, en andere toevoegingen die je liever niet in je voeding ziet. Bij Nicole’s Choice is gezond een keuze die je met plezier maakt, want zo lekker vind je het bijna nergens! De collectie thee heeft een flinke uitbreiding gehad en ik mocht 2 smaken van testen om aan jullie te laten zien.

Fruit Explosie

Thee van Nicole's Choice Fruit Explosie

Yes!!!! Fruit Explosie is precies wat ik ervan verwacht had. Het is een frisse en heel zoete thee, waar je zeker geen suiker of honing aan hoeft toe te voegen. Hier wordt ik echt heel blij van. Zodra je het pakje in je handen hebt, ruik je al een heerlijke sterke geur. Een beetje alsof je de hele fruitmand hebt geplunderd en je alles in 1 kopje thee hebt gestopt. Als je net als ik van zoete thee houdt, dan kan deze thee rechtstreeks je winkelmandje in. Een tip is om hem niet al te lang te laten trekken, want hij wordt snel sterk.

De ingrediënten zijn:

  • Appel, hibiscus
  • sinaasappelschil
  • bramenblad
  • frambozen
  • aardbeien
  • natuurlijk aroma.

Deze thee is verpakt per 75 gram en een pakje kost €4,25. Je vindt hem hier.

Flowerpower

Thee van Nicole's Choice FlowerPower

Zo opvallend als de Fruit Explosie is, zo rustig en zacht is de Flowerpower thee. Ik wilde deze thee graag proberen, vanwege de goudsbloem. Goudsbloem werd door mijn oma werkelijk overal voor gebruikt, voornamelijk in zelfgemaakte zalfjes. Dat komt omdat de bloem o.a. een natuurlijk antibioticum. antiseptisch, ontstekingsremmend, schimmelbestrijdend, ontgiftend en  wondhelend is. Dat kan ik in mijn geval allemaal goed gebruiken natuurlijk. Kamille is goed voor je maag en darmen en heeft een rustgevende werking, wat ook heel prettig is. Het is een lekkere thee om je dag mee te beginnen of te eindigen. En tussendoor is ‘ie ook gewoon lekker.

Ingrediënten:

  • Kamillebloesem
  • goudsbloem

Deze thee zit per 50 gram verpakt en een pakje kost €3,50.  Je vindt hem hier.

Reminder winactie

Van Nicole mocht ik jullie trakteren, vanwege het 1,5 jarig bestaan van Mara Tegendraads. Doe je nog niet mee aan de winactie? Ga dan snel een kansje wagen, want shoptegoed van Nicole’s Choice kan je vast wel  goed gebruiken!

 

Welke thee van Nicole’s Choice lijkt jou het lekkerst???

 


One thought on “Review | De nieuwe smaken thee van Nicole’s choice (& reminder winactie)

  1. Wat leuk en lekker, nog meer smaakjes. Ik wil die fruitexplosie wel eens proeven. En ik heb weer wat geleerd over goudsbloem. Ik had geen idee dat het zo goed voor je was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.