Review | BitterKaartje.nl | Goodies met een bijsmaak

bitterkaartje.nl

Zo af en toe kom je een bedrijf tegen, waarvan je meteen weet dat het perfect bij jou past. En zo ging dat ook met Bitterkaartje.nl. Op slag verliefd op een geweldige tote bag en tot mijn grote verrassing kreeg ik die tote bag ook!

Bitterkaartje.nl

Bitterkaartje is het bedrijf van Caro, die vorig jaar in Kaapstad een winkeltje ontdekte met kaarten met een sarcastische tekst en ze bedacht dat we zoiets in Nederland nog helemaal niet hadden. En daardoor begon ze haar eigen webshop.

Ik kan ontzettend lachen om kaarten met een tekst die niet per se voor iedereen is. Als je snel beledigd bent, dan stay the hell away van deze webshop. Maar ben je net als ik wat tegendraads en kan je tegen een stootje? Dan moet je zeker even in de webshop gaan rondneuzen. De kaartjes zijn geweldig en ik kan me bij elke kaart wel iemand voorstellen waar ik de kaart naar zou willen sturen. 😉 De prijs voor zo’n origineel kaartje is heel goed te doen, want ze kosten €2,50.

Mijn nieuwe lievelingstas

bitterkaartje bitterbag

Nog veel leuker dan de kaartjes vind ik de Bitterbags! Dit is gewoon mijn soort humor. Ik gebruikte de tas de afgelopen weken gewoon in plaats van mijn handtas en ik kreeg er heel veel leuke reacties op. Mijn vriend zei meteen dat hij ook wel zo’n tas zou willen en mijn vriendinnen vinden hem ook allemaal tof.

De levering van het product was snel, netjes ingepakt en er hing een kaartje aan met extra info over de tas. Het is 100% organisch katoen (because we care about stuff), For external use only (haha, ik was niet van plan om hem in te slikken 😉 ) en Do not feed after midnight. (Nu vraag ik me af of de tas toch niet stiekem van Gremlinvelletjes gemaakt is. )

Bitterkaartje.nl is zeker een webshop die ik graag met mijn vrienden deel en daarom ook met jullie. En ik weet ook wel zeker dat ik er nog vaker een bestelling ga plaatsen, want het is zeldzaam om een shop te vinden die helemaal bij je past.

 

Wat vinden jullie van BitterKaartje???

#spon


6 thoughts on “Review | BitterKaartje.nl | Goodies met een bijsmaak

  1. Geweldig! Ik hou van de teksten en kwam deze op een andere blog ook al eens tegen. Al hoop ik stiekem dat het assortiment zal uitgebreid worden, want ik vind de teksten wel super, maar ik weet niet aan wie ik zo een kaartje zou durven geven en een katoenen zak is niks voor mij. Mocht het op items komen waar ik zelf interesse in heb, koop ik het meteen!
    Kool Family onlangs geplaatst…Kleutertaal les 4My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.