Review Benefit & Swiss O-par wenkbrauwverf (winactie gesloten)

Benefit winactie

In de jaren 90 waren dunne wenkbrauwen in de mode. We epileerden ons een ongeluk en waren ons er niet echt van bewust dat die wenkies uiteindelijk nooit meer worden zoals ze van nature hadden moeten zijn. Daarom heb ik nu van die ongelukkige dunne dingetjes die eigenlijk nooit mooi vol zijn. Daarom heb ik Swiss O-Par wenkbrauwverf en Benefit Gimme Brow getest. (en aan het einde van dit review heb ik nog een leuke winactie voor jullie.)

Swiss O-Par wenkbrauwverf Bruin

Deze wenkbrauw-en wimperverf van Swiss O-Par kocht ik bij Douglas voor €14,50 en met 1 pakketje kan je ongeveer 12 keer je wenkbrauwen behandelen. Na een behandeling zouden je wenkbrauwen 6 weken mooi gekleurd moeten zijn. In het pakketje vind je een flesje vloeistof, een tube gel, een wattenstaafje en een kammetje. Er zitten ook pads bij die je kan gebruiken bij het wimperverven. Het voordeel van de Swiss O-Par is dat je de binnen enkele minuten klaar bent.

De wenkbrauwbehandeling in stappen:

 1. Maak de wenkbrauwen schoon, vetvrij en droog.
 2. Leg een nat doekje met een gezichtsreiniger klaar.
 3. Zorg dat je je telefoon (timer) of kookwekkertje bij je hebt liggen.
 4. Breng met het wattenstaafje de vloeistof uit het flesje aan op je wenkbrauw tot de haartjes goed vochtig zijn en laat dat een minuut zitten.
 5. Borstel dan de gel uit de tube met het kammetje goed door de wenkbrauw en je ziet de kleur verschijnen.
 6. Zodra je de kleur ziet, haal je de verf goed weg met het doekje.
 7. Herhaal stap 4-6 bij je andere wenkbrauw.

Beviel het?

Ik ben heel tevreden over de Swiss O-Par wenkbrauwverf, ook al had ik een klein ongelukje. Ik had mijn wenkbrauw te vochtig gemaakt, waarna ik met borstelen de vloeistof in mijn oog kreeg en dat voelde niet heel prettig. Daarom zal ik het product wel blijven gebruiken, maar alleen op mijn wenkbrauwen, niet op mijn wimpers. Mijn wenkbrauwen zijn mooi gekleurd en zien er al een stuk voller uit, doordat alle lichte haartjes nu ook gekleurd zijn.

Benefit Gimme Brow mini nr.03

Benefit Gimme Brow mini

Ook de Benefit Gimme Brow mini nr.03 kocht ik bij Douglas. Een mini kost €13,50, de fullsize variant kost €26,50. Het is mijn eerste Benefit product en daarom heb ik voor de mini gekozen, zodat ik het voor een leuker prijsje kon testen. Gimme Brow is een soort mascara voor je wenkbrauwen. De gel bestaat uit microvezels die zich hechten aan de haartjes, waardoor er meer volume lijkt te zijn.

Benefit Gimme Brow Mini nr.03

Het aanbrengen:

 1. Maak met het kleine borsteltje korte bewegingen door de wenkbrauwen.
 2. Gebruik de punt voor extra definitie.
 3. De gel is opbouwbaar, breng het product nogmaals aan voor het gewenste resultaat.

Beviel het?

Ik vind dit een heel fijn product, zeker als ik snel de deur uit moet, want het aanbrengen kost totaal geen moeite en tijd. Ik zag wel dat ik voorzichtiger moet zijn, want door die dunne wenkbrauwen van mij ga ik zo heen en het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik ook de huid boven mijn wenkbrauwen onder smeer. Ik zal dit product zeker blijven gebruiken en opnieuw aanschaffen.

Winactie Benefit & Swiss O-Par *** GESLOTEN***

Ik denk dat ik heus niet de enige ben die wat hulp nodig heeft met haar wenkbrauwen, dus ik heb de producten dubbel gekocht zodat ik er een van jullie mee kan verrassen.  Om mee te doen aan deze winactie zijn er enkele verplichte stappen en je mag wat extra stappen doen voor extra lootjes.

Verplichte stappen

 • Laat een leuk berichtje achter, waarin je duidelijk laat weten welke stappen je hebt gedaan. Lees goed welke stappen je moet doen en liefst geen gedichten.
 • Like de Facebookpagina van Mara Tegendraads en like en deel het bericht van deze winactie.
 • Volg mij op Twitter en retweet de winactie.

LET GOED OP! De gedeelde berichten moeten openbaar zijn, anders kan ik het niet controleren.

Als je geen Twitteraccount hebt, mag je een van de extra stappen als vervanging nemen.

Extra stappen

 • Volg Mara Tegendraads op Bloglovin’ en geef het bericht een hartje. (+1)
 • Volg mij op op Instagram en like de foto van deze winactie (+1)
 • Deel de foto van de winactie op Instagram met #Browsxmarategendraads(+2)

Deze winactie is open voor deelnemers uit Nederland & België. Meedoen kan t/m zondag 5 maart 2017. Op maandag 6 maart krijgt de winnaar een mailtje en maak ik de winnaar bekend op social media. Als je gewonnen hebt, heb je tot 8 maart de tijd om te reageren, anders zal ik opnieuw moeten loten.

 

Succes allemaal!!!

 


18 thoughts on “Review Benefit & Swiss O-par wenkbrauwverf (winactie gesloten)

 1. Ik heb meegedaan!
  Facebook like en share
  Instagram like
  Bloglovin following en liked
  Ook Twitter geprobeerd maar kon het bericht niet terug vinden helaas!

 2. Mijn wenkbrauwen zijn nooit goed verzorgd, en toch heb ik geen volle. Het maakt echt zoveel verschil voor je gezicht! Ik doe graag mee, ben heel benieuwd! Ik heb alle stapjes gedaan

 3. Dit lijken me hele fijne producten.
  Ik doe graag mee en heb de actie gedeeld op Facebook & Twitter.
  Ook volg ik je via Bloglovin & Instagram

 4. Ik heb de verplichte stappen gedaan en ik volg je al op Instagram 🙂
  Zelf heb ik wel genoeg wenkbrauw, maar zijn mijn wenkbrauwen van nature erg blond dus dit zou een uitkomst zijn.

 5. Dat klinkt goed en makkelijk… Eens in de zoveel tijd *eigenlijk veelste weinig* laat ik mijn wenkbrauwen doen, epileren gaat nog wel maar het verven, neeeeee daar begin ik niet aan.. alhoewel, het ziet er naar uit dat ik zelf deze stappen ook wel kan doorlopen voor de perfecte wenkbrauw…
  Ik ben reuze benieuwd, en zou het dolgraag eens proberen..
  Groetje Ilsiee

 6. Ook ik heb mijn wenkbrauwen verminkt. Ze waren heel vol en ik had wenkbrauwen a la Brooke Shields maar toen vond ik ze niet zo mooi….. Echt zonde! Ik zou het graag willen testen, misschien is er nog een hoop voor mij. Ik volg je op Facebook en Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.