Random feitjes over mij

feitjes

Ik heb nog steeds de griep, vandaar dat het hier een beetje stil is geweest. Daarom maak ik vandaag een lijstje van feitjes over mij, zodat jullie me een beetje meer leren kennen. Ook ben ik heel benieuwd of er dingen zijn die jullie van me willen weten, dus vraag maar raak. Als ik genoeg vragen krijg, dan beloof ik dat ik er een Q&A blogje over schrijf.

Feitjes

 • Mijn wasknijpers moeten per kledingstuk dezelfde kleur hebben. Eigenlijk moet ik eens gewone houten wasknijpers kopen, dan hangt de was vast een heel stuk sneller, dan hoef ik die kleurtjes niet meer uit de emmer te zoeken.
 • Ik ben extreem eigenwijs. Ik doe mijn eigen ding en als mensen waarschuwen dat ik het niet moet doen, ik doe het toch.
 • Ik hou niet van kleine kruipertjes, zoals spinnen en insecten. Maar echte paniek breekt uit als er een lieveheersbeestje bij me in de buurt komt. Dat komt door mijn tante, die me toen ik klein was altijd vertelde dat het “sjmoutwurmkes” waren, die op je zouden poepen. De kleur van het beestje maakt verder niks uit, ik vind ze doodeng.

 • Ik heb maar liefst 3 keer mijn neus gebroken. De eerste keer bleven mijn rolschaatsen achter een takje hangen, waardoor ik viel en mijn vriendinnetje bovenop me viel. De tweede keer viel ik uit een klimrek en de derde keer kreeg ik per ongeluk een tik.
 • Ik kan ontzettend hard lachen om foute grappen. Hoe fouter hoe beter.
 • Ik heb nog echt bij de nonnen op school gezeten, maar daar is nu niet zoveel meer van te merken. ย Ik kreeg les van een zuster. Later ging ik naar een “gewone” katholieke basisschool waar meneer pastoor elke week kwam lesgeven. Natuurlijk werden we toen ook misdienaars. Tegenwoordig ben ik niet gelovig.
 • Ik ben opgegroeid met heel veel dieren om me heen. Ik heb altijd een of meerdere honden gehad, heel veel kippen, zo’n 20 konijnen, 2 ganzen, een kanarie, 2 dwergparkietjes, een geit, cavia’s, ratjes en vissen. Zonder dieren in of om het huis vind ik het maar niks.
 • Mijn laatste vakantie was in 1998 in Oostenrijk. Ik ben daarna wel nog weekendjes weg geweest, maar nooit meer echt op vakantie.
 • Mijn guilty pleasure is Utopia 1 kijken. We kijken al vanaf het begin.
 • Ik ben pas rokjes en jurkjes gaan dragen toen ik hidradenitis kreeg. Van tevoren was ik net een jongetje qua kleding. Een trui en een jeans of trainingsbroek en dan vond ik het wel prima. Toen ik klein was, kreeg ik van mijn oma een jurkje, waar ik stiekem in heb geknipt, zodat ik het niet meer aan hoefde te trekken.

Wat zou jij nog van me willen weten? En wat is een leuk feitje over jou?


15 thoughts on “Random feitjes over mij

 1. Grappig dat jij ook op een echte katholieke school (met Nonnen) hebt gezeten. Dat zou je niet zo snel verwachten van meiden van jouw leeftijd. En dat van die wasknijpers? Meen je dat echt. Of is dat รฉรฉn van je foute grappen.
  Ik wens je in ieder geval veel beterschap.

 2. Haha, dat van die wasknijpers heb ik ook. Mijn laatste ‘verre’ reis was een citytrip naar Londen en dat is ondertussen al 16 jaar geleden. Ik ben rokjes en jurkjes beginnen dragen omdat ik de spanning van een broek niet op mijn buik kan verdragen รฉn ik ben van mijn 2,5 tot 18,5 naar een katholieke school gegaan. ๐Ÿ˜‰

 3. Wat vervelend dat je nu al zo lang grieperig bent! Dat van die wasknijpers is grappig, maar ik kan me voorstellen dat je met houten knijpers wel wat sneller klaar bent. Ik wist dat niet van je ziekte joh, heb er over gelezen. Klinkt heel naar. Is dat ook een reden dat je zo lang niet op vakantie bent geweest of ben je gewoon niet zo van de vakanties? Liefs xx

 4. Al bijna 20 jaar niet op vakantie geweest? wat zonde!! of misschien vind je dat zelf niet natuurlijk, niet dat ik zo’n wereldreiziger ben verre van trouwens.

  Ik heb ook bij de nonnen op school gezeten ๐Ÿ™‚

  Staat je neus nog wel recht na al die breuken?
  xx

 5. Aaaaahh nog iemand die zo maf is met zijn wasknijpers!!!! Dit is รฉรฉn van mijn vele tics hahaha! Maar ik ben dan ook echt een gewoonte diertje met alles op een vaste plek en ik merk het ook meteen als er iets niet op zijn plekje staat!

  Ik kan net als jij ook heerlijk koppig als een ezel zijn ๐Ÿ˜‰ volgens mij komen wij aardig uit hetzelfde bouwjaar! Zal wat in het water hebben gezeten destijds ๐Ÿ˜‰

 6. Whahaha die wasknijpers!!! Maar hoe doe je dat dan? Ik bedoel, ik heb fel roze blauwe en groene wasknijpers en een pakje met pasteltinten. Maar eigenlijk is alle kleding die ik te drogen hang zwart of donkerblauw. Of Nude/oud roze. Die kleuren wasknijpers heb ik nog nooit gezien. Zou ik wel tof vinden. Zwarte en Denimwasknijpers. ๐Ÿ˜‰
  Qua neus heb je wel pech gehad zeg. Wat lijkt mij dat pijnlijk.
  En wat is de reden van het niet echt op vakantie gaan?
  ( Ben niet nieuwsgierig hoor, wil gewoon alles weten;-) )

 7. Zou je nog wel op vakantie willen? En zo ja, waarnaartoe?

  En om in de wasknijpers te blijven hangen: ik ontwijk ze. Ik kan de hele was ophangen zonder ook maar 1 wasknijper te gebruiken. Dat is ontstaan toen mijn dochters steeds mijn knijpers pikten om hutten te maken.

 8. Whahahahaa die wasknijpers!!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  Dat heb ik nou werkelijk nog nooit gehoord whahahahahahaha.. top!

  Ben je heel opvliegend als je boos bent? Of ben je dan een zwijger ?
  (Ik blijf het echt geweldig vinden van die wasknijpers ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.