Een persoonlijk overzicht van Blogjaar 2016

overzicht

Aan het einde van het jaar vind ik het altijd leuk om terug te kijken op het afgelopen jaar en er voor mezelf een overzicht van te maken. Normaal heel gewoon op Facebook, maar dit jaar voor het eerst op mijn  blog. Vandaag deel ik wat leuke dingen van het blogjaar, maar ook enkele persoonlijke dingen waar ik even bij wil stilstaan.

Overzicht Blog 2016

In 2016 heb ik dankzij mijn blog al heel veel leuke dingen mogen meemaken en ik zag langzaam maar zeker mijn volgers groeien en dat is natuurlijk altijd heel mooi, zeker als je net zoals ik geen verwachtingen had.  Vandaar dat ik het tof vind dat ik een lijstje kan maken met de beste prestaties.

De best bekeken post:

Joelle Boers 1

 1. Fashion Walk Geleen – Couture in het Zuiden
 2. Mijn Favoriete Bloggers & Spam je Blog
 3. De Limburgse Blogger Tag : Doa woo ich geboare bin…

Het meest gezocht

 1. Mara Tegendraads
 2. Diagnose te ver
 3. Hidradenitis tattoos

De meeste referrers via andere bloggers

 1. Mama’s Liefste
 2. Lisanne Leeft
 3. Twinkelbella

Social Media

Ook op social media ging het lekker dit jaar. Daar had ik eigenlijk ook niet zoveel van verwacht, maar ik heb ontzettend veel leuke gezellige volgers. Vooral op Instagram ging het al snel de goede kant op.

Volgers aantallen

 1. Instagram 743
 2. Twitter  384
 3. Bloglovin’ 211
 4. Facebook 161
 5. WordPress 104

Persoonlijk Overzicht 2016

Hidradenitis

Eigenlijk begon 2016 volop bagger. Het medicijn Enbrel, waar ik 3 jaar lang heel blij mee was, werkte niet meer naar behoren en tot mei ben ik continue ziek geweest van de HS ontstekingen. En plotseling kreeg ik geweldig nieuws.  Ik mocht aan Inflectra beginnen, een biological die ik elke 8 weken per infuus krijg. Tot nu toe geen nieuwe ontstekingen en maar af en toe last van een oude, die eigenlijk nog operatief verwijderd moet worden.

Bundy

Wij hadden al 2 heel lieve dwergpinschertjes, maar in januari werd er bij onze oude buren een nestje puppy’s geboren. En een tijdje daarna kwam onze kleine Bundy bij ons wonen. Dat kleine bruine hoopje hond is ondertussen alweer dik 11 maanden en verkleurd van bruin naar bijna wit. 😉 Heel lief en heel ondeugend. Ze hoort er helemaal bij.

De verbouwing

Mijn peetoom en tante kochten een nieuw huis en in plaats van Indian Summer te vieren hebben wij die hele periode meegeholpen met de verbouwing. Absoluut een van de hoogtepunten van mijn jaar. Niet alleen omdat ik gezond genoeg was om te klussen, maar het was ook heel tof om mijn familie vaak te zien en samen te werken.

Verder was 2016 eigenlijk best een saai jaar dat heel snel is omgevlogen. Helaas waren er ook minder leuke dingen en heb ik voorgoed afscheid moeten nemen van enkele hele goeie mensen, sommigen van mijn eigen leeftijd. Dat gaat nu al enkele jaren zo en ik hoop dat dat niet doorgaat in 2017.

De beste wensen voor 2017

Zoals we dat in Limburg zeggen: “Ich wunsj uch allenej unne gooje roetsj”, oftewel alvast een gelukkig en gezond 2017. Ik hoop dat er mooie dingen op jullie pad mogen komen.

Tot ziens in 2017!!!

 

 

 


8 thoughts on “Een persoonlijk overzicht van Blogjaar 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.