Penny Dreadful seizoen 3

cd70951e91f2d6b7de3566431d9e0289

Ik verheug me er al maanden op en op 1 mei is het dan eindelijk zo ver: Penny Dreadful seizoen 3 gaat van start op Netflix!

Dit is misschien wel de beste serie die er de afgelopen jaren in dit genre is gemaakt. Deze horrorserie heeft het beste uit alle gothic novels gehaald en het gecombineerd.

Penny Dreadful

Een zwaar verslaafde Dr. Frankenstein met zijn (1e en 2e) monster, Dorian Gray uit het beroemde boek van Oscar Wilde, een Amerikaanse weerwolf, vampiers, heksen, en natuurlijk de echte ster van deze serie: Ms. Vanessa Ives. Het decor is prachtig, de grime is super en de kleding is perfect. Ik kan werkelijk niets verzinnen dat ik niet goed vind aan deze serie.

Als je de oude gothic novels verslonden hebt, dan is dit de serie die je moet gaan kijken. Liefst met de gordijnen dicht, bij kaarslicht en een grote bak met lekkers. Zorg er ook voor dat je iets te drinken bij de hand hebt, want je wil niet na 1 aflevering stoppen.

Ik ga in elk geval de eerste 2 seizoenen nog een keer bingen, zodat ik helemaal klaar ben op 1 mei!

Hieronder vind je de trailers van zowel de vorige seizoenen als het nieuwe.

Seizoen 1:

Seizoen 2:

Seizoen 3:

 

Kende jij deze serie al? Wat is jouw mening? En ga je seizoen 3 kijken?


2 thoughts on “Penny Dreadful seizoen 3

  1. Ik vond Penny Dreadful ook de beste serie ooit.. tot het derde seizoen. De serie werd gecancelled tijdens het derde seizoen waardoor de laatste afleveringen in een haastje zijn gemaakt en dat is er jammer genoeg aan te merken. Vooral verhaalgewijs dan. Echt spijtig! Toch benieuwd wat jij ervan zal vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.