Over & Contact

mara tegendraads

Over mij

Welkom op mijn blog! Ik ben Tamara (37), chronisch ziek en chronisch optimistisch.
Ik ben een echte Limburgse en daar woonde ik ook al mijn hele leven, alleen niet altijd op dezelfde plek. Sinds juni woon ik in Rotterdam en sinds kort samen met mijn vriend. Kinderen hebben wij niet, maar wel 2 hele lieve hondjes, dwergpinschers Manson (11), Dita (100.  Ik heb met veel plezier mijn opleiding Uiterlijke Verzorging afgemaakt en later een jaar SPW gevolgd.

Met Mara Tegendraads wil ik vooral laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes en heel veel andere dingen die mij blij maken.

HS

In 1998 werd ik ziek (Hidradenitis Suppurativa) en sinds die tijd heb ik ontzettend veel informatie over deze aandoening weten te vinden en werd ik zelfs een van de eersten die een nieuwe behandeling krijgt in ons ziekenhuis. Ik ben begonnen met bloggen over HS om anderen te helpen deze informatie te vinden en te laten zien dat je leven niet voorbij is zodra je deze diagnose krijgt.

Hobby’s en vrije tijd

Ik hou van heel veel verschillende dingen. Muziek is voor mij heel belangrijk en ik ga net zo lief naar een festival als naar een opera. Ik kan me uren amuseren met mijn boeken en ik vind het geweldig om te experimenteren met make-up en andere beautyproducten. Ik word gelukkig van shoppen, lekker uit eten en leuke dingen doen samen met mijn vriend, hondjes en vriendinnen. Tattoos en piercings zijn mijn ding en ik heb zelf ervaring als piercer.

Veel plezier op mijn blog en tot ziens!

Bij eventuele vragen en opmerkingen ben ik te bereiken via het contactformulier.

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.