Op Blogdate met Melanie bij Frituur Suzy in Dilsen

 

blogdateEnkele weekjes geleden ging ik op mijn eerste blogdate met Melanie van Klein Kaboutertje en vandaag vertel ik hoe dat eigenlijk kwam, waarom we in een snackbar in België hebben gezeten en of het wel leuk was om eens een andere blogger te ontmoeten.

De Blogdate

Ik was al een tijd volger van Melanie en ergens in december zag ik op de instagram feed van Melanie een foto met een hamburger langskomen. Ik reageerde op die foto, want wist dat ik de lekkerste hamburgers weet te vinden. Omdat Melanie ook een Limburgse blogger is, spraken we af dat we in januari samen aan de burgers zouden gaan.

Op 21 januari was het eindelijk zover. Ik was best een beetje nerveus, want nieuwe mensen ontmoeten is leuk, maar wat nou als we elkaar niks te vertellen zouden hebben? Gelukkig had ik me daar niet druk over hoeven maken, want vanaf het moment dat Melanie me kwam ophalen en we richting België vertrokken,  hadden we allebei het hoogste woord en het is geen moment stil geweest. Wat is dat een leuk mens!

Frituur Suzy in Dilsen

Frituur Suzy

Frituur Suzy bestaat al 24 jaar en daarvan eet ik er al 21 jaar. De allereerste keer zat ik nog op de basisschool en werden we meegenomen door kennissen die we van de camping in Kinrooi (B) kenden.  Je kijkt er echt  je ogen uit. Voor nog geen 4 euro krijg je er een gigantische hamburger die ik nog nooit helemaal heb opgegeten (Melanie wel! Volgens haar ben ik een mietje, omdat het niet lukt. 🙂 )

De burger op de foto is een Amerikaan, waar ik dan half-pikante saus op neem (vergelijkbaar met een combi van samoeraisaus en cocktailsaus.) Een frietje goulash met Belgische zure mayo neem ik er altijd ook nog bij, ook al krijg ik die ook nooit op. Die goulash is gewoon ontzettend lekker! En probeer zo’n hamburger maar eens netjes te eten!

Na de hamburger

Na het eten zijn we nog minstens 2 uur blijven zitten kletsen en wat hebben we gelachen! Ik had me al heel lang niet meer zo goed geamuseerd. Ik was nog een beetje grieperig en moe en Melanie was moe doordat ze de dag van tevoren was gaan stappen, anders waren we waarschijnlijk nu nog steeds niet thuis geweest. In de auto kwamen we tot de conclusie dat we nog helemaal geen gezamelijke selfie hadden gemaakt en dat we dat nog even moesten doen. Het resultaat was 2 gare vrouwen op een foto die hun ogen nog amper konden openhouden en zelfs het bewerken van de foto’s kon ze niet meer redden.

Wat mij betreft gaan we dit zeker nog een keertje doen!

Enkele dagen later kreeg ik ook nog heel lieve post die van Melanie bleek te komen.

 

Hey Mel, 

Bedankt voor het lachen!!! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad! Tot snel! xxx

 

Vinden jullie het ook weleens spannend om nieuwe mensen te ontmoeten?


11 thoughts on “Op Blogdate met Melanie bij Frituur Suzy in Dilsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.