Mijn naamketting van Names4ever & Winactie!!!

Carrie naamketting

Een tijdje geleden maakte ik voor het eerst kennis met Names4ever.nl, toen ik meedeed aan een winactie van Mieksmind.nl. Ik kreeg een berichtje dat ik gewonnen had en mocht een naamketting uitzoeken. Tot mijn grote verrassing benaderde Names4ever mij daarna voor een samenwerking. Ik mag nu zelf een naamketting aan een van jullie gaan weggeven!!!

Names4Ever

names4ever

Names4ever is een relatief jong bedrijf, dat sinds 2007 aan de weg timmert en dat nu al is uitgegroeid tot Nederlands’ grootste producent van naamsieraden. Ze werken snel, nauwkeurig en leveren prachtig afgewerkte producten. Vooral het assortiment aanย gouden en zilveren naamkettingen is de moeite waard.
Verder kan je bij Names4ever terecht voor mooie persoonlijke cadeaus voor alle mogelijke gelegenheden zoals verjaardagen, communies, etc.

Carrie Naamketting

Carrie Naamketting

De naamketting die ik uit heb gekozen is de wereldberoemde Carrie Necklace. Het is een van de items die dankzij Carrie in Sex and the City groot is geworden. De meesten van ons zullen zich nog goed kunnen herinneren dat Carrie de ketting cadeau kreeg van Mr.Big. Sarah Jessica Parker’s optreden als Carrie is iconisch in de modewereld, al zijn er dingen bij als de tutu, die ons heus niet allemaal staat, of de prachtige Manolo Blahnik schoenen, die we ons niet allemaal kunnen permitteren.
Maar een Carrie naamketting kan altijd en voor iedereen!

Bij het uitzoeken van een naamketting is er veel te kiezen. Er zijn verschillende lettertypes beschikbaar, extra versieringen met krullen of zirkonia en natuurlijk de schakel van de ketting. Ik hou zelf van de platte valkenoogschakel, omdat die mooi plat op je huid komt te liggen en makkelijk te combineren is met andere sieraden. En dan is er natuurlijk het belangrijkste: De naam.
Je kan kiezen voor je eigen naam, maar bijvoorbeeld ook die van je partner, kind, huisdier en nog veel meer, zolang je het maar bij maximaal 12 tekens houdt.
Na het samenstellen van je ketting duurt het productieproces maar enkele dagen, waardoor je de ketting snel in huis hebt!

Winactie

Ik mag in samenwerking met Names4ever een zilveren naamketting naar keuze aan een van jullie gaan weggeven!!! En daar hoef je helemaal niet zoveel voor te doen. Hoe tof is dat? Lees wel de voorwaarden even goed door!!!

Verplichte stappen:

 • Neem een kijkje in de webshop en laat me weten welke zilveren naamketting jij graag wil winnen.
 • Like de Facebookpagina’s van Mara Tegendraads en Names4ever. Het delen en/of tweeten van de winactie wordt zeer op prijs gesteld.

That’s it!!! Dat is niet zo veel werk, toch?

Bekendmaking winnaar

Op 15 april 2017 maak ik de winnaar bekend, via dit blog en social media. Ik geef daarna de gegevens door aan Names4ever, die daarna de winnaar zullen mailen voor de verdere afhandeling.

 

Heel veel succes allemaal!!!


33 thoughts on “Mijn naamketting van Names4ever & Winactie!!!

 1. Wat een leuke winactie!
  Ik zou graag mijn naam ‘Laura’ in Carrie style willen in het zilver. Ik maak deel uit van een identieke tweeling. ๐Ÿ‘ญ
  Veel mensen hebben moeilijkheden om ons uit elkaar te houden en verwisselen de hele tijd onze namen. Ik zou heel graag deze leuke ketting willen winnen. ๐Ÿ˜๐ŸŒŸ

 2. Wat een superleuke actie. Ik doe graag mee voor dochter ELISE, en zou gaan voor: model Claudia.
  ik volg verder beide fb- pagina’s. liefs melissa

 3. Superleuke actie! Ik doe graag mee. Ik vind model Claudia het leukst. Op Facebook heb ik ook geliked en gedeeld met de naam: Mini On.

 4. Wat een leuke actie.
  Mocht ik de winnares worden dan zou ik gaan voor een Zilveren naamketting model Nadine.
  Ik heb de actie gedeeld op Facebook & Twitter.

 5. Jouw ketting ziet er super leuk uit, heel mooi!
  Ik sla deze actie even over, ik heb pasgeleden al wat moois bij je gewonnen dus alle andere deelnemers, succes!

 6. superrrrr actie van jullie samen loot graag mee voor mijn dochtertje zoรซ vind model olivia roze wel mooi bij haar passen s6 verder en ik duim xxx

 7. Ik zou gaan voor model Christel-Stefan voor de namen van de kids. Ik zou evt zelf nog wel bijbetalen als maar een bepaald budget mogelijk is maar kan moeilijk met 1 naam van hun rondlopen hahaha. Zou graag een ketting van hun samen willen hebben

 8. Wat is hij mooi geworden zeg…. heb even gekeken in de webshop, en zelf zal ik ook wel zo’n prachtige ketting in mijn bezit willen hebben.. Zal sowiezo dan gaan voor een zilverkleurige, en dan vind ik model petra wel heeeel erg mooi en luxe… Helemaal super dat je dit mag organiseren voor de lezers van je blog.. Ik waag een kansje… & natuurlijk alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje Ilsiee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.