Mijn vakantiegeld verlanglijstje

time-is-money-1339781_960_720

Nog een paar nachtjes slapen (nou ja, eigenlijk 3 weken) en dan is het er eindelijk: Mijn vakantiegeld!!!Zoals elk jaar heb ik een lijstje van dingen die ik heel graag wil hebben en die ik normaal niet zomaar aan zou kunnen schaffen, of aankopen die ik telkens uitstel, omdat we ook bezig zijn met het opknappen van ons huis en onze tuin.

Vakantiegeld Verlanglijstje

De Camera

Mijn eerste aanschaf gaat een goede camera met statief worden. Ik heb 2 camera’s op het oog, de Canon PowerShot SX60 en de Nikon Nikon COOLPIX P610. Ik twijfel nog, maar heb van bevriende fotografen beide als advies gekregen toen ik vroeg naar een mooie camera voor beginners. Eindelijk weer een camera, zodat ik niet meer zo met mijn telefoon hoef te prutsen. Dan kan ik ook weer eens mee gaan urbexen en zullen de foto’s op mijn blog er ook op vooruit gaan.

Een eigen domeinnaam

De volgende uitgave die ik wil doen is de overstap van WordPress.com naar WordPress.org via een webhost. Ik merk nu dat ik veel meer wil doen met mijn blog, maar veel plug-ins worden nu eenmaal niet ondersteund door WordPress.com. Ik haal op deze manier niet alles uit mijn blog, dus ga ik er in investeren.

 

Een leuk uitje

Omdat ik de laatste maanden vaak ziek ben geweest, hebben mijn man en ik niet zo veel leuke dingen samen kunnen doen. We vinden het allebei leuk om naar een pretpark te gaan, dus gaan we een dagje naar de Efteling of Bobbejaanland.

Een droogmolen

Als straks onze tuin in orde is, vind ik het prettig om de was weer buiten te kunnen hangen. Ik heb wel een rek, maar dat vind ik zo’n onhandig ding voor de grotere dingen zoals dekbedovertrekken etc. Daarom wil ik heel graag een goede droogmolen kopen. Uiteindelijk betaald zo’n ding zichzelf terug, doordat ik de wasdroger minder ga gebruiken.

Gewoon lekker shoppen

Van de centjes die overblijven ga ik fijn een dagje winkelen in Maastricht. Lekker de dag beginnen door ‘s ochtends al een puntzak frietjes van Reitz te eten, mijn favoriete winkels door struinen en als afsluiter ‘s avonds lekker aan de cocktails en hapjes bij Fresh. (voormalige Kiwi.)

 

 

Welke plannen heb jij met je vakantiegeld? Ga je er van op vakantie, of ga je liever shoppen? Of heb je nog grote uitgaven op je verlanglijstje staan? Wie brengt me nog op ideeën?


10 thoughts on “Mijn vakantiegeld verlanglijstje

  1. Wat wij gaan doen met vakantie geld is
    Wij gaan trouwen op 5 juli 2017 en trouwen kost eenmaal veel centjes en wat een leuke lijstje😍

  2. Wat een mooi lijstje 🙂 Oeh ik wil ook nog steeds een keer naar Maastricht!!!! Veel plezier vast van je centjes. Ik ga mijn vakantie ervan betalen en wat shoppen 🙂

  3. goed uitgegeven! Zo leuk om ergens naartoe te leven. Dan is het geld ook veel meer waard lijkt het. #ikwilookvakantiegeld. Tegen de tijd dat ik het aan mijn meiden uitbetaald heb, is er niks meer over voor mezelf. Maar ach, ik mag de rest van het jaar ook niet klagen.

    • Van harte gefeliciteerd met het aanstaande huwelijk! Daar is ons vakantiegeld van 2012 ook naartoe gegaan. (En de belastingteruggave en alle andere extra’s 😉 ) Had niet gedacht dat trouwen zo duur zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.