Mijn Styletone welkomstpakket

Styletone welkomstpakket

Sinds ik andere bloggers begon te volgen was ik al van plan om een abonnement te nemen op een beautybox. Het was alleen lastig kiezen. Tot ik een artikel tegenkwam op Girlscene, waar een code in stond om een welkomstpakket bij je Styletone abonnement te krijgen.

Ik schreef me in en nam meteen een abonnement voor 3 maanden, omdat ik liever mijn mening op meerdere boxen wil baseren, want er kan natuurlijk altijd een box kan tegenvallen. Het voordeel aan Styletone vind ik dat er 5 fullsize producten in zitten, de producten niet op dieren zijn getest en de prijs goed te doen is.

Styletone welkomstpakket

Deze diashow vereist JavaScript.

Vandaag kreeg ik mijn welkomstpakket, waar ik erg blij mee ben. Ik kan al meteen beginnen met testen van 2 producten van merken die ik nog nooit gebruikt had.

Er zat een erg leuke kaart bij, waar ik waarschijnlijk een lijstje voor ga halen, want ik denk dat hij erg leuk staat in het beauty-hoekje van de inloopkast.

Nügg anti-aging face mask

Het volgende dat ik uit het doosje haalde was een anti-aging face mask van Nügg, t.w.v. $3,29/€2,90. Het zou de elasticiteit van de huid verbeteren en de huid vrij maken van vrije radicalen. Ook hier ben ik heel benieuwd naar.

Styletone glazen nagelvijl

Er zat een glazen nagelvijltje in van Styletone t.w.v. €15,-, wat altijd goed van pas komt. Makkelijk om in je tasje mee te nemen.

Avril lippotlood

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Het laatste dat uit de doos kwam, was een lippotlood van Avril, Rouge à Lèvres, t.w.v. €4. Het heeft een bio-certificaat en het is een lichtroze tint die heel dicht bij de eigen lipkleur komt. Daar ga ik zeker nog veel plezier van hebben!

Mijn eerste ervaring met Styletone is een heel goed begin. Ik kreeg producten die ik ook werkelijk ga gebruiken en ik hoop dat ik de komende maanden net zo tevreden blijf. Wil jij ook een Styletone Box onvangen? Kijk dan eens hier.

 

Heb jij ook een abonnement op een beautybox? Welke zijn aanraders en welke vielen keer op keer tegen?

 

 


6 thoughts on “Mijn Styletone welkomstpakket

  1. Leuke manier om eens kennis te maken met merken/producten die je normaal gesproken niet gebruikt. Ik moet zeggen dat dit eerste pakketje niet tegenvalt (en die kaart is geweldig !)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.