Mijn Nagellak Stash ( & Winactie) ***Gesloten***

DSC00293.JPG

Ik hou ontzettend van nagellak in alle kleurtjes. Je kan mij weleens zonder make-up tegenkomen, maar zelden zonder nagellak. Vandaag vertel ik jullie over mijn favorieten en miskopen en aan het einde heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie!

DSC00313

OPI:

Sinds vorig jaar heb ik pas OPI ontdekt. (Ja ik weet het, schandalig!) OPI blijft ontzettend lang mooi op je nagels zitten zonder te chippen en ik vind het een geweldig merk, maar je moet er wel iets voor over hebben. Een flesje OPI nagellak kost je ongeveer 15 euro. Toch loont het zich zeker. Mijn favoriete lakje komt van OPI, maar mijn grootste miskoop ook. Mijn favoriet is de groene Front Lawn en mijn miskoop is de bruinrode tint I Sing In Color. I Sing In Color is een crème gloss, maar ik heb geen idee wat daar nu precies de bedoeling mee is, ik krijg het spul op geen enkele manier netjes op mijn nagels.  Ik heb de volgende lakjes in mijn stash:

 • La Paz-itively Hot  (hardroze)
 • Front Lawn (appeltjesgroen)
 • Miss Piggy’s Big Number (metallic blauw)
 • Kermit Me To Speak (parelmoer)
 • 4 In The Morning (antraciet grijs)
 • Love Is In My Cards (vuurrood)
 • I Sing In Color (bruinrood)
 • My Favorite Ornament (gouden glitter)
 • Natural Nailbase Coat (gewone basecoat)

OPI is ook regelmatig te koop bij Big Bazaar, waar je per lakje maar 5 euro betaald. Natuurlijk zijn dat niet de nieuwste kleuren, maar het scheelt wel veel in je portemonnee.

DSC00325

P2:

P2 is een merk dat je bij de Duitse DM kan kopen. Het is een budget merk, maar blijft lang en goed zitten. In de zomer draag ik dit kleurtje graag en vooral op mijn teennagels blijft het lang en goed zitten. Je betaald er nog geen 2 euro voor.

DSC00326

Essence:

Juist deze 2 lakjes van Essence vind ik erg fijn, omdat ze zo snel drogen. Het zwarte lakje is net wat lastiger op te brengen als het neonroze, maar ik gebruik ze allebei graag. Het zou wel prettiger zijn als ze wat langer goed zouden blijven zonder te chippen, maar voor een budget merk zijn deze lakjes ook heel goed.

DSC00329.JPG

Max Factor:

Deze Max Factor GlossFinity nagellak kreeg ik met kerst van meneer Tegendraads. Ik vind de kleurtjes erg mooi, maar de substantie is een beetje waterig met opbrengen. Het blijft redelijk goed zitten, maar up to 7 days wil niet zeggen dat het ook 7 dagen goed blijft zitten zonder te chippen, maar dat het 7 dagen goed KAN zitten. De prijzen van dit product zijn in dezelfde categorie als OPI en daar ben ik toch tevredener over.

DSC00332

Pure Nailpolish:

Deze nagellak haalde ik uit het sale mandje bij Douglas en was eigenlijk een miskoop. Volgens mij betaalde ik 5 euro voor de 3 lakjes samen. Als ik ze als gewone nagellak wil gebruiken zijn ze geen succes en moet ik er heel wat laagjes opsmeren voordat het een mooie dekking heeft. Maar… ze zijn wel leuk te gebruiken als je een beetje artistiek aan de slag wil. Ik maak weleens nailart met vegen en daar werkt deze nagellak perfect voor.

DSC00302.JPG

Catrice:

Dit setje van Catrice kocht ik laatst en ik vind het een heel leuk concept. Je gebruikt eerst de zilverkleurige basecoat, waarna je er overheen gaat met de colour  coat. Zo krijg je een metallic effect. Het brengt makkelijk aan en ik vind dat het ook prima netjes blijft zitten.

Op de bovenste foto’s zie je hoe het na 1 laagje uitziet. Op de onderste foto heb ik 1 laagje base coat gebruikt en 2 laagjes colour coat.

En dan nu de winactie!!!

Omdat ik het een leuk concept vind heb ik voor jullie een extra setje Catrice Base Coat en Colour Coat meegenomen en een Catrice Defining Blush.

Het is deze maand geen heel grote winactie, maar ik hoop dat het toch een beetje een leuke is. (Het is NIET gesponsord en helaas win ik de loterij nooit. 😉 ) Ik zal proberen om er de komende tijd toch nog een extraatje voor de winnaar bij te stoppen.

Verplichte stappen:

 • Laat een reactie achter waarin je niet alleen verteld dat je meedoet, maar ook welk merk nagellak jij het fijnst vind.
 • Volg Mara Tegendraads op Facebook. (Als je geen Facebook hebt, dan mag je 1 van de extra stappen als vervanging nemen. Zet dat wel duidelijk in je reactie)

Wat mag je voor extra stappen doen?

Delen en liken wordt erg op prijs gesteld!

Deze winactie loopt t/m 15 september. Op vrijdag 16 september krijgt de winnaar bericht per e-mail en maak ik bekend wie de winnaar is. De winactie is open voor deelnemers uit Nederland en België. Heb jij gewonnen? Dan krijg je t/m zondag 18 september de kans om te reageren. Als ik dan niet van je gehoord heb loot ik een nieuwe winnaar.

Succes allemaal!!!!

Bewaren


15 thoughts on “Mijn Nagellak Stash ( & Winactie) ***Gesloten***

 1. Leuke collectie heb je daar! Ik heb je gevolgd op insta(foodaddictedtennisplayer) facebook (Amy Commissaris) en google+ (Amy Commissaris)😃 Ik heb niet echt een favoriet merk! Ik zie een lakje, en ik koop het! Haha! Only you, vind ik wel leuk. Dit kan je kopen bij de ici paris xl en ze kosten maar 4,95 per lakje. Essence vind ik ook wel chill omdat het zo goedkoop is, en omdat ik snel van nagellak wissel, maakt het niet echt uit hoelang het blijft zitten! Ookal vindt ik OPI en Essie heel erg goed, ze testen op dieren dus daar koop ik niet meer van. Van NYC koop ik ook graag lakjes! 3 euro, en er zit best wat in!

 2. Mijn favoriete merk is P2, Duits. Heel goedkoop, blijft goed zitten en mooie kleuren. Ik woon dus vlak bij de grens van Duitsland; kwartiertje fietsen ongeveer.

 3. Leuke stash. Ik volgde je al op alle kanalen. Ik doe mee met de winactie. Ik had ook al alle extra stappen doorlopen. Google + heb ik toegevoegd aan het rijtje. Ik heet daar beautyandbooksmagazine. Je ziet het vanzelf wel. Poeh een nagellakmerk uitkiezen gaat niet lukken. Ik vind dat veel te moeilijk. Ik noem er een paar: dior, essence, catrice, opi, rimmel enz.

 4. Ik doe heel graag mee en mijn favo nagellak is #SallyHansen of #Essence. Voor deze geweldige winactie heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via bloglovin)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg)

  Dus nu ga ik heeeeeeeeeeel hard duimen aangezien mijn budget voor nagellak nu nog naar pampers voor onze tweeling Lucas & Eva gaat hahaha.

 5. Superleuk, ik wil meedoen! Heb deze nagellakjes van Catrice nog niet gezien in de winkel en dan had ik nog niet geweten dat je dit zo leuk samen kunt gebruiken. Als ik niet win dan ga ik het denk ik zelf eens halen. 🙂

  Die Opi nagellakjes vind ik ook erg leuk. Vaak als ik een feller kleurtje wil kom ik toch nog met rood of roze thuis. Die Opi kleurtjes vind ik wel een leuk idee, ik ga op zoek! 🙂

 6. Wow, wat heb jij veel mooie lakjes! Ik heb er iets minder maar gebruik ze echt te weinig. Lief van de winactie, maar omdat iemand anders vast meer haar nagels lak maak je die vast blijer :-).

 7. P2 ben ik er fan van. Goedkoop maar niet zo goed voor mijn auto (benzine) want het is anderhalf uur rijden naar Duitsland haha. Ik volg je op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.