Mijn eerste bestelling op Huishoudplein.nl

DSC00062

Ik probeerde al sinds we hier kwamen wonen de tegeltjes en voegen in de keuken schoon te krijgen. Ik  heb van alles geprobeerd, maar de tegeltjes bleven grauw en een beetje viezig. Ook op de voegen heb ik staan schuren met wondersponsjes, schoonmaakmiddelen, borstels en alle andere tips die ik kreeg, maar die gaven niet het gewenste resultaat. Via Huishoudplein.nl vond ik de oplossing!

Ik had bij andere bloggers al vaker over Plein Shoppen gelezen, maar ik dacht altijd dat het duur zou zijn om zulke spullen online aan te schaffen en deed er dus verder niks mee. Ik had ook gedacht dat ik veel verzendkosten zou moeten betalen. Tot enkele weken geleden, toen ik de tip kreeg om mijn tegels en voegen eens met HG te reinigen. HG bleek in de winkel best prijzig te zijn, dus zocht ik online naar aanbiedingen. Ik kwam toen uit op Huishoudplein, een onderdeel van Plein Shoppen. Daar bleken ze mooie aanbiedingen en kortingen te hebben en dus deed ik er mijn eerste bestelling.

Ik kocht deze HG Vetweg (€3,99) en de HG Voegenreininger (€4,49) en die werkten perfect. Ik had het niet gedacht, maar binnen een uurtje waren de tegeltjes en voegen die ik eigenlijk al had opgegeven weer als nieuw. De voegen heb ik na het inspuiten geschrobt met een oude nagelborstel en het vuil kwam meteen los. De tegels zelf hoefde ik alleen maar in te spuiten en na te vegen met een natte en een droge doek en ze begonnen meteen te glanzen.

Verder kocht ik nog Glorix bleek (€1), omdat je daar altijd het beste een voorraadje van kan hebben, 3G professioneel ontstopper (€1,79), Ibex schuursponsjes (€1) en Starbright Huishouddoekjes (€1).

De verrassing kwam bij het afrekenen, toen ik maar €13,27 hoefde te betalen en ik er achter kwam dat er helemaal geen verzendkosten waren!!!

Binnen 2 werkdagen werd mijn bestelling geleverd. Ik kon zelf aangeven in welk tijdvak en dagdeel ik het wilde ontvangen, dus ik kon makkelijk plannen hoe laat ik thuis moest zijn.

Bij het openen van de doos zag ik meteen dat ik ook nog een paar extraatjes had gekregen. Heel attent!!!

Ik ben heel tevreden over deze webshop en ik zal een volgende keer zeker weer bestellen, want voor deze prijzen ga ik er zelf niet meer mee slepen. 🙂

Heb jij ook weleens online geshopt voor schoonmaakmiddelen?

 

*** Dit review is gebaseerd op mijn ervaring als klant en is NIET in samenwerking met Plein Shoppen.***

 


13 thoughts on “Mijn eerste bestelling op Huishoudplein.nl

  1. Ik vind de HG producten ook heel goed. Verder kan ik je ook de schoonmaakproducten van Starwax aanraden, die kan je online bestellen op hun site. Zitten echt wondermiddeltjes tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.