Mara Tegendraads is verhuisd naar marategendraads.nl

website verhuisdZoals jullie zien is Mara Tegendraads verhuisd! Vandaag publiceer ik mijn eerste berichtje op mijn eigen domein. Nieuwe mogelijkheden en extra kansen!

Toen ik mijn blog begon, had ik geen idee of ik het wel leuk zou vinden en of ik het lang ging volhouden. Daarom begon ik mijn blog gratis, gewoon via wordpress.com.  Het was makkelijk in gebruik en over het algemeen was ik er erg tevreden over. Beetje bij beetje leerde ik hoe ik gebruik kon maken van de mogelijkheden, maar ik begon ook tegen dingen aan te lopen die niet gingen zoals ik het graag wilde.

Het grote nadeel van wordpress.com was dat ik alleen gebruik kon maken van de widgets die al geïnstalleerd waren, maar verder hield het op. Daardoor had ik meer werk aan mijn blog dan eigenlijk nodig was en daardoor kon ik bijvoorbeeld ook geen gebruik maken van Google Analytics. Een ander nadeel was dat er altijd .wordpress achter mijn naam bleef staan, terwijl een eigen domeinnaam natuurlijk veel mooier is.

Ik was al een tijdje van plan om een domeinnaam te registreren en een webhosting pakket aan te schaffen, maar ik zag erg op tegen al het werk dat in de verhuizing zou gaan zitten. Zou ik dat eigenlijk wel redden met het beetje kennis dat ik nu heb? Na lang zoeken naar een fijne webhost kreeg ik op Twitter al hulp van andere bloggers, heel lief! Uiteindelijk heb ik mijn keuze gemaakt na een blogpost op doormariska.nl.

Just Host

Mariska schreef over de dingen die zij gebruikt voor haar blog en ze noemde Justhost.nl. Bij Just Host heb je namelijk zelf amper werk aan de verhuizing. Ik stuurde hun klantenservice een berichtje en binnen 5 minuten had ik al antwoord. Ze beantwoorden vragen over het pakket dat ik het beste kon nemen en vertelden me hoe de verhuizing zou gaan. Binnen het uur stond het begin van mijn nieuwe website online!

marategendraads-nl-insta

De dag erna is Justhost.nl begonnen met het omzetten van mijn blog en ik vond het wel heel erg spannend! Ik ben misschien wel 50 keer gaan kijken. Via e-mail en Twitter werd ik op de hoogte gehouden van de vooruitgang en bood het bedrijf me zelfs extra hulp aan. WordPress en belangrijke plugins werden voor me geïnstalleerd en ‘s avonds stond alles voor me klaar.

Wat betekent dit voor mijn volgers en lezers?

  • Voortaan vinden jullie me op marategendraads.nl
  • De WordPress en Bloglovin’ volgers zijn met me mee verhuisd.
  • Als jullie een berichtje achterlaten, kunnen jullie commentluv gebruiken.
  • Volgen op Bloglovin’ kan nu met 1 klikje op de button.

Ik hoop jullie allemaal vaak terug te zien op marategendraads.nl !!!

 

 


23 thoughts on “Mara Tegendraads is verhuisd naar marategendraads.nl

  1. Gefeliciteerd met jouw eigen domeinnaam! Vind een eigen domeinnaam op de een of andere manier altijd mooier dan met wordpress of blogspot er achter. Wat goed ook van de hostingprovider dat ze je zo geholpen hebben.Had nog niet eerder gehoord dat iemand zo goed geholpen werd. Terecht dat je hun naam hier noemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.