Mara Tegendraads goes Rotterdam | Hoe gaat het nu?

Rotterdam

Ik woon nu alweer enkele maandjes in Rotterdam en ik dacht dat het wel leuk zou zijn om eens te vertellen hoe het hier met me gaat en of het nog bevalt, aangezien het bloggen de laatste tijd een beetje op een laag pitje heeft gestaan.

Rotterdam

Rotterdam is voor mij altijd de stad geweest waar ik me het meest thuis voelde. Don’t get me wrong, ik hou ook ontzettend van mijn lieve stadje Sittard, maar in het zuiden voelde alles vaak net wat te klein voor me. Ik wou al jaren in Rotterdam gaan wonen, maar er kwam telkens wel iets tussen, tot ik laatst besloot dat ik het in Limburg niet meer trok en mijn huwelijk voor mij over was. Dus mijn kleren gepakt en naar een vriendin vertrokken. Nu woon ik ondertussen alweer bijna 11 weken in hier en ik ben helemaal tot rust gekomen en ik voel me ontzettend gelukkig. šŸ™‚

Verliefd!

Heel lang geleden (16 jaar ongeveer) leerde ik via mijn beste vriendin in Dordrecht een ontzettend leuke jongen kennen. Ik was meteen nogal onder de indruk, maar ik dacht niet dat er iets in zou zitten. Door de jaren heen zagen we elkaar wel vaker op feestjes en we konden het goed met elkaar vinden, maar ik had nog steeds niet het idee dat hij mij ook leuk zou vinden. Maar dat bleek dus wel zo te zijn en nu zijn we al een poosje een stelletje en we wonen samen. Sinds we samen zijn, heb ik elke dag iets om te lachen en elke dag die we samen wakker worden heeft een goed begin.

Hij is ontzettend lang (bijna 2 meter, staat vooral erg prettig naast mijn 1.57m hahaha), heeft een geweldig mooie kop en een heel mooi karakter. Hij is net als ik een blij ei en hij is ontzettend lief, niet alleen voor mij, maar voor iedereen. Hij kan ook heel goed met mijn hondjes.

Alles is misschien wel heel snel gegaan, maar als het gebeurt, dan gebeurt het en het voelt goed zo.

Op zoek naar een huurwoning

Op het moment wonen we in een kraakpandje in Rotterdam en ondanks dat ik het hier best naar mijn zin heb, zijn we toch op zoek naar een huurwoning voor ons en de doggies, zodat we gewoon huisje, boompje, beestje hebben, met wat meer zekerheid. We staan in elk geval ingeschreven bij de woningbouwverenigingen en ik zie het allemaal wel positief in.

Nou, zoals jullie lezen gaat het met mij allemaal heel goed. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met jullie???


11 thoughts on “Mara Tegendraads goes Rotterdam | Hoe gaat het nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.