Logeren in Rotterdam & Shoplog H&M en Bershka

DSC00337

Enkele weken geleden ging ik voor een paar dagen naar Rotterdam en ik heb het weer prima naar mijn zin gehad. We vierden de verjaardag van mijn beste vriendin, ik bezocht mijn nichtje in haar piercing & tattoo shop en natuurlijk ging ik ook een dagje winkelen en heb ik wat foto’s gemaakt.

Ik kwam een dagje voor de verjaardag al aan, dus eerst mochten de cadeautjes uitgepakt worden. Gelukkig was ze blij met de dingetjes die ik voor haar had uitgezocht.

Van het feest zelf zijn er wel foto’s, maar die blijven vanwege de privacy van de gasten privΓ©. Maar het was heel heel heeeeeel gezellig. πŸ™‚

Verder bezocht ik mijn nicht San in haar tattoo & piercingshop op het Eendrachtsplein, waar ook de bodymap werd gemaakt voor mijn nieuwe tattoo. Tattoo artist Monica is nog bezig met het ontwerp, dus ik moet nog even geduld hebben. Het wordt in elk geval een Edgar Allan Poe tribute. Het is de bedoeling omΒ  een oeroude tribal op mijn schouder te coveren met een raaf en het woord Nevermore, uit het beroemde gedicht van Poe.

Shoplog Rotterdam

En dan het dagje shoppen. Als je gaat shoppen in Rotterdam, dan ga je natuurlijk ook naar de Koopgoot.Β  De uitverkoop was in volle gang, dus ik bezocht heel wat winkels, nam een pauze bij de Burger King en daarna bezocht ik nog veel meer winkels. Toch kocht ik alleen bij H&M en Bershka.

 

Een off-shoulder top stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en dan het liefst in het rood, omdat die kleur nog veel te weinig in mijn kast hangt. Deze top is van Bershka, de kick flare jeans kocht ik bij H&M. (Bril en schoenen komen uit oude collecties van H&M)

Deze groene top van Bershka kocht ik eigenlijk alleen omdat ik een lipstick van Aliexpress had gekocht in precies dezelfde kleur. (De riem komt uit een oude collectie van H&M ,Β  de schoenen kocht ik ooit bij Divino Shoes. De bril komt uit een oude herencollectie van New Yorker)

Bij de H&M kocht ik behalve de Flared jeans ook nog deze sweater. Ik vond de streepjescode erg leuk en voor 5 euro kon ik hem niet laten liggen. (De sneakers zijn van Primark en de bril komt geloof ik van de markt.)

En dan mijn 2 favoriete items! Deze sandaaltjes met sleehak van H&M en de ijsco oordopjes van Bershka. Zo schattig, dus die moesten mee!

 

Ik heb het heel gezellig gehad en heerlijk gewinkeld, dus dat ga ik snel nog eens doen. Ik vind het leuk als jullie een berichtje achterlaten en vertellen wat jullie van mijn aankopen vinden. Het was voor mij de eerste keer dat ik outfit foto’s heb gemaakt waar ik helemaal op sta, dus ik vind het best een beetje spannend. Be Nice!!! (haha)

 


0 thoughts on “Logeren in Rotterdam & Shoplog H&M en Bershka

 1. Je staat er super leuk op! Dat streepjes shirt vind ik helemaal leuk, die zou ik ook zo willen dragen. fijne broeken heeft H&M, ik heb ze ook. die sleehakken zijn helemaal geweldig! (ik zou ermee struikelen, maar super hip zijn ze)
  In Rotterdam ben ik alleen in de havens geweest (mijn vader was zeeman) maar die foto van die winkels ziet er ook heel aantrekkelijk uit..
  Leuk overzicht en gewoon vaker doen, zo een outfit foto, top!..(volgens mij hebben wij ongeveer dezelfde lengte ;))

  • Dankjewel Babs! Rotterdam is ontzettend leuk. Wel heel modern, omdat de binnenstad opnieuw is opgebouwd na de oorlog. Zeker eens een dagje doen. Ik ben 1.57 haha, echt een mini mens. Jij ook? X

 2. Oooh, Rotterdam. Ziet er zo leuk uit <3 Je outfit foto's zijn ook erg goed gelukt. Die tweede outfit, met dat groen/blauwe bloesje, vind ik erg leuk staan. Ziet er goed uit! En wow, wat een cadeautjes voor je best vriendin. Die zal wel gelukkig zijn geweest πŸ™‚

 3. Hoe kun je in godshere naam op die sleehakken lopen ?!?! Ik had al 3x mijn enkels omgezwikt en waarschijnlijk bij de vierde keer iets gebroken… respect hoor! Wel echt vette kleding !! Like your style! 😘

  • Dankjewel!!! Ik val ook wel eens hoor haha. Vroeger liep ik altijd op gewone hoge hakken, maar na een val van de trap (op sneakers) brak ik mijn voet en lukte de gewone hakken niet meer goed en waren sleehakken wat stabieler. Maar ik loop meestal op sneakers of laarzen doordeweeks.

 4. Heyhey Girllll! Leuk artikel!
  I love Rotterdam City!β™‘

  Girl love Your shoesssss OMG!😍😍😍😍😍
  Leuke Items Girlz die zwarte shirt met witte letters vond ik ook heel Nice!
  Je look great girl! Ohwww yessssss!
  ThnQ for Sharing!
  Liefsss, Miss B.πŸ’‹

   • Ja Rotterdam heeft echt een leuke Vibe! It starts zodra je de stad in loopt! Heerlijk gewoon !Niet TE maar ook niet te boring!

    Serieusly Girl?!? Wowww wat gaaf Hey! Girl dan is dat defenitly een top aankopen! You did it girl!
    Ohwww yesssss!😎😎😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.