Indemne Give Me Soothing Review #HS

DSC00319

Een tijdje geleden hield Tutje een winactie in samenwerking met Naibe.nl. Het product dat ze weggaven was Indemne Gimme Soothing. Ik had helaas niet gewonnen, maar ik kreeg alsnog een verrassing!

Bij de winactie moest je aangeven waarom je het product wilde proberen en ik vertelde over mijn huidaandoening Hidradenitis. Omdat ik niet gewonnen had, wilden Tutje en Winny van Naibe toch iets voor me doen. (Lief!!!) Ik mocht de Indemne Gimme Soothing Anti – Irritating Cleansing gaan proberen. In het artikel van Tutje kan je lezen hoe goed dit product werkt als je psoriasis of een jeukende huid hebt. Ook kan je er lezen welke ingrediĆ«nten gebruikt worden etc. Ga nou maar gewoon even bij Tutje kijken, want die heeft dit verhaal al prima verteld. šŸ˜‰ Als je wil weten of het helpt bij Hidradenitis Suppurativa, dan moet je bij mij zijn!

Over Indemne

Indemne is 100% natuurlijk, waarmee ze eigenlijk al pluspunten scoren. Ik ging het meteen proberen. Ik gebruikte het op mijn gezicht, waar ik regelmatig droge jeukende plekjes had en in mijn liezen, waar ik last van de HS ontstekingen heb. (Die zowel jeuken als ze komen, als dat ze weggaan.)

Deze diashow vereist JavaScript.

Als je het product op je hand doet,dan is het in eerste instantie doorzichtig. Als je het dan aanbrengt, gaat het een beetje schuimen en wordt het wit. Je kan het daarna afspoelen, maar je kan het ook een tijdje laten intrekken of er zelfs mee gaan slapen. Het is de bedoeling dat je het in de ochtend en in de avond gebruikt.

Resultaat:

In mijn gezicht heb ik gemerkt dat ik minder rode vlekken had, minder jeuk en het trekkerige gevoel was ook verminderd. Daar werkt het dus prima! Heb je een onrustige huid, dan is dit een product dat het proberen waard is.

In mijn liezen werkt het voor mij helaas niet. Het was natuurlijk ook maar een test om te kijken of het zou werken. Waar mijn zware medicatie niet altijd werkt, kan ik natuurlijk ook niet teveel van een cleanser gaan verwachten. Ik had wel het idee dat het minder jeukte.

Tutje & Winny, hartelijk bedankt! Ik vond het hartstikke leuk dat ik van jullie de kans kreeg om het product te mogen testen.

 

Heb jij al ervaring met Indemne of andere producten van Naibe? Wat zijn volgens jou de aanraders?


0 thoughts on “Indemne Give Me Soothing Review #HS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.