Ik heb visitekaartjes!

20160511_142605

Ik zag de aanbieding de afgelopen weken een paar keer voorbij komen: 200 visitekaartjes voor 1 euro!

Visitekaartjes voor een euro

De aanbieding was van Drukwerkdeal.nl.

Wat kreeg je voor die euro?

Visitekaartjes TV Standaard (85 x 55 mm), Full color digitaal, 4/4, 200 stuks|350 grams Houtvrij mat mc|Schoonsnijden Zonder luxe-afwerking (standaard), Rechte hoeken, TV, die gratis thuisbezorgd werden.

Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, aangezien de kaartjes normaal €22,50 kosten en ik vroeg me af hoe ze het voor een euro konden doen. Ik heb het toch geprobeerd en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met het resultaat. Binnen enkele dagen had ik de kaartjes al in huis.

*** Update***

Helaas laat de inkt en kwaliteit van de kaartjes wel wat te wensen over. De inkt blijft niet mooi op de kaartjes, maar vervaagd behoorlijk. Eenmaal in je handen gehad, gaan de kaartjes meteen achteruit. Dat is inderdaad te verwachten voor een euro, maar het is zonde als je wel het volledige bedrag hebt betaald.  Gelukkig gebruik ik deze kaartjes niet meer, omdat ik sinds het drukken mijn eigen domein heb en de .wordpress kaartjes niet meer nodig heb.

 

Hoe vind je de kaartjes geworden? Heb je er zelf ook laten maken? En laat je je kaartje overal achter, of alleen bij andere bloggers?


0 thoughts on “Ik heb visitekaartjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.