Ik blog weer! Welkom terug allemaal!

Ik blog weer

Hey Allemaal, zoals jullie zien ben ik er weer! Het heeft een tijdje geduurd, maar ik blog weer. Sinds mijn laatste post in juli 2018 was het hier ontzettend stil en toch heb ik niet stilgezeten. Wie me op Twitter volgt, is al een beetje op de hoogte, maar voor de rest van de mensen zal ik een beetje meer uitleg geven.

Wat is er nu precies gebeurd?

Eigenlijk is dat niet even snel uit te leggen en ik denk dat ik er uiteindelijk meer blogs aan zal wijden, maar het begon allemaal met mijn scheiding en het vertrek naar Rotterdam. Het bleek ontzettend moeilijk om aan nieuwe woonruimte te komen en ik ging bij vrienden in een kraakpandje wonen. De andere optie was dat ik moest gaan zwerven met mijn hondjes. Naar een opvang kon ik niet gaan, omdat de hondjes dan niet mee zouden mogen en die laat ik natuurlijk niet achter.  Tegenwoordig kan dat gelukkig anders. Zit jij in een situatie die niet veilig voor je is en wil je je dieren niet achterlaten, neem dan contact op met Stichting Blijf van mijn Dier. In de eerste periode werkte ik wel nog aan mijn blog, maar naarmate het langer duurde, had ik geen fijne werkplek meer, was het vaak koud en werd het steeds lastiger om nog productfoto’s te maken. De zin in het bloggen ging toen snel over.

Wat is er veranderd?

Sinds afgelopen september woon ik weer in een gehuurde woning en dat is een verschil van dag en nacht. Ik heb veel minder tijd nodig om de boel netjes te houden, ik heb weer centrale verwarming en een fijne werkplek, dus ik kan weer aan de slag. Mijn budget is weer wat ruimer, want wonen in een kraakpandje lijkt de goedkope optie, maar is dat zeker niet. Zo bespaar ik tegenwoordig veel op boodschappen en kleding, want in het kraakpandje schimmelde zo’n beetje alles onder je kont vandaan, of werd het aangevreten door de muizen. Ook had ik daar geen keuken en bestelde ik veel, omdat ik anders bij de buurvrouw moest gaan koken.  Met het budget dat ik over heb, kan ik nu weer nieuwe dingen testen, af en toe een box bestellen om te unboxen en meer.

Ik blog weer!

Vanaf vandaag blog ik dus weer. Er zal niet zoveel veranderen, ik blijf gewoon dezelfde tegendraadse Mara als altijd. Ik ga proberen om minimaal 2 keer per week een artikel online te zetten en het vanaf daar weer uit te breiden. Ik heb er volop zin in en jullie hopelijk ook!

*** Ga jij mijn avonturen weer volgen?***


4 thoughts on “Ik blog weer! Welkom terug allemaal!

  1. Yay welkom terug! Fijn dat jij je draai ook weer hebt gevonden. Ik blijf je zeker volgen. ❤ Zit je ook nog op instagram? En wat is je naam?

  2. Heel leuk! Ik volgde je op Twitter. Maar ik doe niks meer met Twitter, behalve het doorzetten van blog posts. Dus ik vind t heel leuk om hier weer wat van je te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.